Ελληνάρας δεν μπορεί να ακούει το κλάμα προσφυγόπουλου στον Ηλεκτρικό και διαμαρτύρεται γιατί «εδώ είναι Ευρώπη, είναι Ελλάδα» (vid)

Gazzetta team
Ελληνάρας δεν μπορεί να ακούει το κλάμα προσφυγόπουλου στον Ηλεκτρικό και διαμαρτύρεται γιατί «εδώ είναι Ευρώπη, είναι Ελλάδα» (vid)
Αηδιαστικό σκηνικό στον Ηλεκτρικό, με έναν τύπο να ενοχλείται από ένα προσφυγόπουλο που έκλαιγε και να επιτίθεται φραστικά στη μάνα, κάνοντας στο ίδιο, μάλιστα, χαρακτηριστική κίνηση με το χέρι του να πάψει! Ευτυχώς, κάποιοι αντέδρασαν...

Είναι αυτό το «ε, σε πιάνει μια αηδία».

Ο εν λόγω... Ευρωπαίος Έλλην επιτέθηκε φραστικά στη μητέρα ενός προσφυγόπουλου, την Παρασκευή, στον Ηλεκτρικό, επειδή το παιδάκι έκλαιγε!

Το τι ασυναρτησίες λέει το στόμα του (μην τυχόν και τον περάσουν για κανέναν ξενοφοβικό), δεν περιγράφεται!

«Εδώ είναι Ευρώπη, δεν είναι ό,τι να 'ναι... Αυτό είναι μωρό, αυτά τα τρία τι είναι;», αναρωτήθηκε ο άνδρας, όταν ένας κύριος -ξένος- του είπε ότι αυτό που κάνει δεν είναι σωστό, με τον Ελληνάρα να δείχνει και άλλες αλλοδαπές γυναίκες, που ήταν μπροστά στην πόρτα του συρμού.

Για να πει το αμίμητο: «Εδώ είναι Ελλάδα. Δεν ουρλιάζουμε εδώ»...

Τότε, αντέδρασε μια κοπέλα, Ελληνίδα, η οποία είπε στον άνθρωπο, που προσπαθούσε να εξηγήσει ευγενικά στον ενοχλημένο τύπο πόσο ανόητος είναι, «ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει, αφήστε τον». Και του απηύθυνε τον λόγο, λέγοντάς του: «Δεν είναι δυνατόν να μιλάτε σε παιδάκι έτσι».

Μια κυρία, δε, Ευρωπαία Ελληνίδα και αυτή, φαίνεται πως ενοχλήθηκε εξίσου και πήρε το μέρος του, λέγοντας «έχει δίκιο. Το παιδί κλαίει. Η μάνα τι κάνει;», για να της απαντήσει η κοπέλα «τι να κάνει η γυναίκα; Ας κλαίει όσο θέλει το παιδί».