Μητέρα στην Αμαλιάδα μπούκαρε σε τάξη δημοτικού και άρχισε να απειλεί μαθήτρια!

Gazzetta team
Μητέρα στην Αμαλιάδα μπούκαρε σε τάξη δημοτικού και άρχισε να απειλεί μαθήτρια!
Φραστική «επίθεση» γονέα σε μαθήτρια μέσα στην τάξη δημοτικού σχολείου στην Αμαλιάδα.

Σε τάξη εν ώρα μαθήματος, «μπούκαρε» γονέας χθες το πρωί σε δημοτικό σχολείο της Αμαλιάδας, κάνοντας έντονες παρατηρήσεις σε συμμαθήτρια του παιδιού της να πάψει να την ενοχλεί, προειδοποιώντας την μάλιστα να προσέχει από εδώ και στο εξής!

Κι όλα αυτά, όπως αναφέρει το patrisnews.com μπροστά στα έκπληκτα μάτια των τρομαγμένων μαθητών και του εκπαιδευτικού, που ενημέρωσε μετά το «επεισόδιο» την διεύθυνση του σχολείου…

Η μητέρα που προκάλεσε το «επεισόδιο» μπήκε ανενόχλητη στον σχολικό χώρο, διέσχισε το προαύλιο και ανέβηκε στον όροφο, χωρίς κανείς να της ζητήσει το λόγο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, χτύπησε την πόρτα του τμήματος που φοιτά το παιδί της, άνοιξε και άρχισε να φωνάζει έντονα προειδοποιώντας αρχικά όλους και στη συνέχεια την μαθήτρια που φέρεται ότι ενοχλούσε την κόρη της, την οποία απείλησε.

«Εσύ να προσέχεις πως μιλάς και τι λες, γιατί μπορώ να σε διώξω από την πόλη!», της είπε χαρακτηριστικά.

Ο εκπαιδευτικός, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, δεν αντέδρασε, αν και η συγκεκριμένη μητέρα παρέμεινε στην τάξη σχεδόν 10 λεπτά, συνεχίζοντας όλο αυτό το διάστημα τις απειλές!

Τελικά, κάποια στιγμή αποχώρησε μόνη της, με τους μαθητές της τάξης να είναι πολύ φοβισμένοι, ενώ κάποιοι έτρεμαν. Αφού ολοκληρώθηκε η συγκεκριμένη… διδακτική ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκπαιδευτικός έμεινε με την μαθήτρια που είχε «στοχοποιηθεί» από την μητέρα της συμμαθήτριας της. Η μαθήτρια άρχισε τότε να τρέμει και δεν μπορούσε να πάρει ανάσα από την ένταση που είχε βιώσει λίγο νωρίτερα, με τον εκπαιδευτικό να προσπαθεί να την ηρεμήσει.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε η διεύθυνση του σχολείου από τον εκπαιδευτικό, ωστόσο το ερώτημα που τίθεται είναι ποιος προστατεύει τα μικρά παιδιά από ανεξέλεγκτες ενέργειες γονέων ή μη, σε έναν χώρο που θα πρέπει να θεωρείται ασφαλής και πως κάποιος μπορεί να διασχίσει τους χώρους ενός σχολικού συγκροτήματος ανενόχλητος και να φτάσει σε αίθουσα ορόφου, όχι μόνο με απειλητικές διαθέσεις, αλλά με απειλητική συμπεριφορά προς ανήλικα μικρά παιδιά;

Όπως είναι φυσικό, για το απίστευτο περιστατικό, τα παιδιά ενημέρωσαν τους γονείς τους, οι οποίοι είναι έξαλλοι και ανήσυχοι για όσα εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια των παιδιών τους, τα οποία απειλήθηκαν, χωρίς να προστατευτούν από την αλγεινή συμπεριφορά του γονέα…