Χάνια: Εικόνες-σοκ από την έκρηξη καλοριφέρ σε περιπολικό (pics)

Gazzetta team
Χάνια: Εικόνες-σοκ από την έκρηξη καλοριφέρ σε περιπολικό (pics)
Ανακοίνωση με την οποία διερωτάται τι θα συνέβαινε εάν το όχημα ήταν σε καταδίωξη ή σε κάποια εθνική οδό εξέδωσε Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού Χανίων.

Οι εικόνες που ανήρτησε η ένωση στο Facebook πραγματικά προκαλούν σοκ, σχετικά με την έκρηξη του καλοριφέρ εντός του οχήματος στα Χανιά.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού Χανίων, το όχημα εκτελούσε την διατεταγμένη βάρδια του στην πόλη των Χανίων όταν εξερράγη το καλοριφέρ χωρίς να έχει υπάρξει κάποια ένδειξη ότι υπάρχει πρόβλημα. Οι δύο αστυνομικοί εγκατέλειψαν έγκαιρα το όχημα, όμως ο οδηγός έπαθε εγκαύματα β’ βαθμού στο δεξί του πόδι.

Ο συντάκτης του δελτίου τύπου, διερωτάται τι θα συνέβαινε στο όχημα εάν βρισκόταν σε κάποια εθνική οδό ή σε καταδίωξη.

«Ερωτούμε, τι θα γινόταν αν το όχημα κινούταν σε Εθνική Οδό ή καταδίωκε κακοποιούς με περισσότερη ταχύτητα; Θα θρηνούσαμε συναδέλφους μας χωρίς λόγο και αιτία;»

Τέλος η ανακοίνωση αναφορικά με το «γερασμένο» στόλο οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ., καταλήγει, «Δεν ανεχόμαστε οι συνάδελφοί μας να μετατρέπονται σε κασκαντέρ ταινιών δράσης και το Σωματείο μας βρίσκεται δίπλα στους τραυματίες συναδέλφους μας, παρέχοντάς τους, από μέρους μας, οποιαδήποτε νομική συνδρομή μας ζητηθεί».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Πηγή: reader.gr