Η πρώην αρραβωνιαστικιά του Λαγού φωτογραφιζόταν... για πλάκα με όπλα

Gazzetta team
Η πρώην αρραβωνιαστικιά του Λαγού φωτογραφιζόταν... για πλάκα με όπλα
Πως είχε... επαγγελματικές σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή, είπε η πρώην αρραβωνιαστικιά του Γιάννη Λαγού, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, ενώ ισχυρίστηκε πως φωτογραφιζόταν με όπλα «για πλάκα».

Η κατηγορούμενη Ν. Μπενέκη στην απολογία της περιέγραψε τη λειτουργία ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος το οποίο σε καμία περίπτωση , όπως είπε, δεν προέτρεπε σε βία.

Παράλληλα είπε πως ήταν «επαγγελματικό μέλος» και όχι «οπαδός» της Χρυσής Αυγής ενώ ισχυρίστηκε πως ψήφισε το κόμμα δύο φορές.

Παράλληλα αρνήθηκε πως υπήρξε «μέτωπο γυναικών», υποστηρίζοντας ότι συνόδευε τον τότε σύντροφό της, Γιάννη Λαγό, σε διάφορες εκδηλώσεις «όπως έκαναν όλες οι σύντροφοι και σύζυγοι των βουλευτών».

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας αναφέρθηκαν πολλές φορές τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει η ίδια με τον Γιάννη Λαγό και ιδιαίτερα στο SMS: «μπράβο λατρεία πάντα χάνω τα καλά», που του είχε στείλει μετά την επίθεση στον κοινωνικό χώρο «Συνεργείο».

Η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε πως το SMS αφορούσε το γεγονός ότι ο Γιάννης Λαγός πήγε με άλλα άτομα στο Αστυνομικό Τμήμα «και κατάφερε να ελευθερώσει» όσους είχαν προσαχθεί.

Αναφερόμενη σε φωτογραφίες όπου η ίδια εμφανίζεται με όπλα, υποστήριξε πως βγήκαν «για πλάκα» και απεικονίζουν το υπηρεσιακό όπλο του αστυνομικού αδελφού της και τη νόμιμη καραμπίνα του.

Πηγή: reader.gr