Ανατριχιαστικό βίντεο: Αστυνομικοί σώζουν άνδρα που έκοψε τον λαιμό του στον Κηφισό! (vid)

Gazzetta team
Ανατριχιαστικό βίντεο: Αστυνομικοί σώζουν άνδρα που έκοψε τον λαιμό του στον Κηφισό! (vid)
Λίγες στιγμές αργότερα, συνάδελφός τους έσωσε γυναίκα που πήδηξε στις γραμμές του ΗΣΑΠ Κηφισιάς. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Μέρα βγαλμένη από την... Αμερική για την Ελληνική Αστυνομία!

Μέσα σε λίγες ώρες έλαβαν χώρα δύο πολύ σοβαρά περιστατικά, ένα, το πιο σοβαρό, στα ΚΤΕΛ Κηφισού και ακόμη ένα στον ΗΣΑΠ Κηφισιάς, και σε αμφότερα η ΕΛ.ΑΣ πήρε άριστα.

Αρχικά, στο πρώτο, για άγνωστο, μέχρι στιγμής, λόγο, ένας άνδρας αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του, κόβοντας τον λαιμό του με αιχμηρό αντικείμενο, όπως αναφέρει το thesstoday.gr. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, ωστόσο, μόλις αντελήφθησαν το συμβάν, έσπευσαν να τον βοηθήσουν και επενέβησαν σωτήρια.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Το βίντεο, προειδοποιούμε, είναι πολύ σκληρό.

Σχετικά με το δεύτερο συμβάν, η άμεση αντίδραση ενός «μαύρου πάνθηρα» της ΕΛ.ΑΣ. (σ.σ. οι πάνοπλοι αστυνομικοί που περιπολούν σε σταθμούς Μετρό και Ηλεκτρικού) έσωσε τη ζωή μίας γυναίκας, που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, πέφτοντας στις γραμμές του ΗΣΑΠ στην Κηφισιά!

Ο λόγος για τον Γιώργο Γιολδάση, μάχιμο αστυνομικό, αλλά και συνδικαλιστή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής.

Μόλις αντιλήφθηκε τις προθέσεις την εν λόγω γυναικάς, η οποία ήταν σε κατάσταση πανικού και προσπαθούσε να αυτοτραυματιστεί με οποιοδήποτε αντικείμενο έβρισκε, τη μετέφερε σε ασφαλές σημείο και λειτουργώντας με επαγγελματισμό και με σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή την καθησύχασε και έπειτα φρόντισε για τη μεταφορά της με ασφάλεια στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το γεγονός ότι ο εν λόγω αστυνομικός πραγματοποίησε την προηγούμενη Κυριακή τη μοναδική σύλληψη στον αθλητικό χώρο του ΟΑΚΑ, κατά τη διάρκεια ελέγχου των φιλάθλων που προσέρχονταν για το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού. Η σύλληψη έγινε για παραβάσεις «Περί Ναρκωτικών» και «Περί όπλων».