Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του βρέφους από το ροτβάιλερ (vid)

Gazzetta team
Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του βρέφους από το ροτβάιλερ (vid)
Συγκλονίζουν τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης για την τραγωδία με το βρέφος που κατασπάραξε το ροτβάιλερ σε διαμέρισμα στα Γλυκά Νερά, το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην έκθεση συμπεραίνεται ότι αιτία θανάτου του μωρού ήταν οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, οι οποίες προκλήθηκαν όπως φαίνεται από τα χτυπήματα που δέχθηκε το βρέφος όταν ο σκύλος το άρπαξε και άρχισε να το χτυπά στον τοίχο και στα γύρω έπιπλα.

Η μητέρα του βρέφους με αναφιλητά περιέγραψε στους αστυνομικούς όσα συνέβησαν στις 09:00 το πρωί της Πέμπτης στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στα Γλυκά Νερά.

Η μητέρα και το κοριτσάκι ήταν μόνες στο σπίτι και ο σκύλος χωρίς το λουρί του ήταν στο μπαλκόνι. «Το κοριτσάκι μου κοιμόταν πάνω στο πορτ μπεμπέ. Την έβαλα πάνω στην τραπεζαρία και πήγα να καθαρίσω το μπάνιο. Εκεί που έπλενα άκουσα φασαρία στο σαλόνι. Αμέσως έτρεξα και είδα το σκυλί να αρπάξει τη μικρούλα μου με τα δόντια του από τη μέση. Την κουνούσε πέρα δώθε πάνω στα έπιπλα. Ο σκύλος είχε σκίσει τη σήτα και είχε μπει μέσα στο σαλόνι. Αμέσως απελευθέρωσα το παιδί και κάλεσα στο κινητό τον άνδρα μου».

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, οι γονείς είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και φιλοξενούνται σε συγγενικό τους σπίτι στο Κορωπί. Ανήμποροι να διαχειριστούν την τραγική απώλεια.

Ο πατέρας του βρέφους είπε στους αστυνομικούς ότι το ροτβάιλερ το έχουν οκτώ ολόκληρα χρόνια και ότι ποτέ δεν έχουν αντιμετωπίσει πρόβλημα. «Τα άλλα παιδιά δεν κινδύνευσαν από τον σκύλο».

Φίλοι του ζευγαριού λένε ότι ο σκύλος ζήλευε πολύ το μωρό, για αυτό και δεν τον άφηναν να πλησιάσει το άτυχο κοριτσάκι.

Ο σκύλος μετά από εισαγγελική εντολή μεταφέρθηκε στο Φιλοζωικό Κέντρο Κορωπίου. Εκεί βρίσκεται απομονωμένος σε έναν ειδικό χώρο που κρατούνται σκυλιά τα οποία θεωρούνται επικίνδυνα. Ο εισαγγελέας, που άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στη μητέρα, θα αποφασίσει για την τύχη του σκύλου.

Πηγή: reader.gr