Αττική: Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά εξαιτίας του σεισμού στη Μαγούλα

Gazzetta team
Αττική: Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά εξαιτίας του σεισμού στη Μαγούλα
Με προβλήματα το πρώτο κουδούνι, καθώς ο σεισμός των 5,1 Ρίχτερ που έκπληξε στις 19 Ιουλίου την Αττική, είχε σαν αποτέλεσμα κάποια σχολεία να παραμείνουν κλειστά, αφού δεν μπορούν να λειτουργήσουν εξαιτίας των ζημιών που υπέστησαν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, δύο μέρες πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ακατάλληλα κρίθηκαν σχολεία στο Χαϊδάρι, στην Πετρούπολη, στο Νέο Ηράκλειο και στο Αιγάλεω.

Ο Σταύρος Αδάμης, Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ’ Αθήνας, δήλωσε, «έχουμε φροντίσει τα παιδιά να πάνε σε όμορα σχολεία, σε διπλανά δηλαδή σχολεία. Δεν θα έχουμε μετακινήσεις παιδιών. Το 17ο Δημοτικό Αιγάλεω θα πάει ακριβώς δίπλα που είναι το 2ο Γυμνάσιο, που είναι σχεδόν συστεγαζόμενα. Το 7ο Δημοτικό Αιγάλεω θα πάει δίπλα, που είναι το 4ο Γυμνάσιο και το 11ο Δημοτικό θα πάει στο 20ό Δημοτικό σχολείο Αιγάλεω».

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!​

Από την πλευρά του αντιδήμαρχος Παιδείας του δήμου Αιγάλεω, Νίκος Ασημακόπουλος, είπε, «προέχει η ασφάλεια των μαθητών και καθηγητών και στη συνέχεια, εφόσον είμαστε σίγουροι και έχουμε τις υπογραφές των μηχανικών, θα μπορέσουμε να επιδιορθώσουμε τις ζημιές».

Πηγή: Reader.gr