Πόρος: Συγκλονίζει η κόρη του άτυχου πιλότου (pics & vid)

Gazzetta team
Πόρος: Συγκλονίζει η κόρη του άτυχου πιλότου (pics & vid)
Το συγκινητικό μήνυμα της κόρης του άτυχου πιλότου του ελικοπτέρου στον Πόρο. Άγνωστα μέχρι στιγμής τα αίτια της τραγωδίας.

Ραγίζει καρδιές η κόρη του άτυχου πιλότου που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα με το ελικόπτερο στον Πόρο, το απόγευμα της Τρίτης.

«Σήμερα ξημερώνει η πιο εφιαλτική μέρα της ζωής μου... Μπαμπά μου εσύ που ήσουν το στήριγμα μου πάντα αποφάσισες να πετάξεις ψηλά… Δεν σου άξιζε πατέρα μου τόσο σύντομο τέλος.. Θα σ αγαπάω και θα είμαι υπερήφανη πάντα που ήσουν πατέρας μου.. Η πιο τυχερή κόρη στο κόσμο… Λυπάμαι τόσο μπαμπάκα μου.. Καλό σου ταξίδι…» έγραψε η κόρη του άτυχου πιλότου στον λογαριασμό της στο facebook.


Άγνωστα τα αίτια της τραγωδίας

Φως στην πτώση του ελικοπτέρου αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα της έρευνας που διεξάγει η Επιτροπή Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μηχανική βλάβη που παρουσίασε το Augusta A109C με αποτέλεσμα να καταπέσει στη θάλασσα ενώ νωρίτερα φέρεται να είχε πέσει σε καλώδια της ΔΕΗ.

Αργά το απόγευμα της Τρίτης ανελκύστηκε τμήμα του ελικοπτέρου, τα συντρίμμια του οποίου θα εξεταστούν από πραγματογνώμονες, στην προσπάθεια να δοθούν απαντήσεις για την τραγωδία.

Παράλληλα θα εξεταστούν οι σοροί των τριών θυμάτων.

Από την πτώση, τρία άτομα ανασύρθηκαν νεκρά: ο Έλληνας χειριστής και οι δύο Ρώσοι επιβάτες.

Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν το ελικόπτερο να έχει ξεκινήσει από το Kρανίδι, ακολούθως να πηγαίνει στο Γαλατά για να πάρει άτομα, με σχέδιο πτήσης προς το Ελ. Βενιζέλος.

Λόγω της πρόσκρουσης του ελικοπτέρου στα ηλεκτροφόρα καλώδια έχει προκληθεί διακοπή ρεύματος στον Πόρο. Στο νησί αποστέλλονται γεννήτριες.

Βίντεο – ντοκουμέντο: Καρέ καρέ η πτώση του ελικοπτέρου

Καρέ καρέ κατέγραψαν κάμερες τουριστών στον Πόρο, την απογείωση του ελικοπτέρου που λίγα δευτερόλεπτα αργότερα κατέπεσε στη θάλασσα.

Το βίντεο, που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, απεικονίζει το ελικόπτερο να απογειώνεται από ανοιχτό χώρο και ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα, τον καπνό που προέκυψε από την επαφή του με τα καλώδια της ΔΕΗ, αλλά και τις φωνές των τουριστών που το βλέπουν να χάνει ύψος και να πέφτει.

Πηγή: reader.gr