Υπόσχεση για πλήρη αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στην Σκιάθο

Gazzetta team
Υπόσχεση για πλήρη αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στην Σκιάθο
Πλήρη αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στο νησί «σύντομα» υπόσχεται ο ΔΕΔΔΗΕ σε ανακοίνωσή του για τη βλάβη.

Σε «σύντομο χρονικό διάστημα» υπόσχεται ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ότι θα «αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση σε όλες τις περιοχές που επηρεάστηκαν από τη βλάβη» στη Σκιάθο, που προκάλεσε πλήρη διακοπή ρεύματος.

«Ο ΔΕΔΔΗΕ με αφορμή τη διακοπή ηλεκτροδότησης σε κάποιες περιοχές της Σκιάθου, οι οποίες σημειώθηκαν [σ.σ. χθες] Παρασκευή 16η Αυγούστου 2019» και «περίπου στις 21.40, λόγω βλάβης που προέκυψε σε γραμμή Μέσης Τάσης, διευκρινίζει ότι μετά την άμεση κινητοποίηση των συνεργείων του, περίπου στις 12.00, επανηλεκτροδοτήθηκε η χώρα του νησιού, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση σε όλες τις περιοχές που επηρεάστηκαν από τη βλάβη», αναφέρει ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ την οποία έλαβε το ΑΠΕ-ΜΠΕ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

«Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητάει συγνώμη για την ταλαιπωρία των καταναλωτών και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιοριστεί η ενόχληση τους», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Χθες βράδυ, ο ανταποκριτής του ΑΠΕ-ΜΠΕ Η. Παπαδημητρίου μετέδωσε ότι περί τις 21:40 σημειώθηκε «γενικό blackout», όχι μόνο στη Χώρα αλλά σε ολόκληρο το νησί, καθώς τέθηκε εκτός λειτουργίας γραμμή που συνδέεται με το Πήλιο.

Η πληρότητα των καταλυμάτων στο νησί εκτιμάται ότι φθάνει στο 100%. Υπολογίζεται ότι στη Σκιάθο βρίσκονται πάνω από 45.000 επισκέπτες.