+slo-gun

ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE

Φτιάχτηκε προαύλιο παιδικού σταθμού στην Παιανία, σε χώρο στάθμευσης (vid)

Φτιάχτηκε προαύλιο παιδικού σταθμού στην Παιανία, σε χώρο στάθμευσης (vid)

Φτιάχτηκε προαύλιο παιδικού σταθμού στην Παιανία, σε χώρο στάθμευσης (vid)

O χώρος φαίνεται να είναι ακατάλληλος με τον Δήμαρχος Παιανίας να καλείται να πάρει μέτρα.

Τη δομή που πρόκειται να φιλοξενήσει τα παιδιά της δίχρονης υποχρεωτικής εκπαίδευσης, στην Παιανία παρουσίασε στην «Ώρα Ελλάδος Καλοκαίρι» ο νεοεκλεγείς δήμαρχος της περιοχής Ισίδωρος Μάδης.

Το προαύλιο του συγκεκριμένου νηπιαγωγείου διαμορφώθηκε σε χώρο στάθμευσης, που έχει περιφραχθεί με συρματόπλεγμα.

Το εν λόγω κτήριο κτίστηκε το 1909, το 2004 έγιναν εργασίες αποκατάστασης για να λειτουργήσει ως σχολείο δεύτερης ευκαιρίας κι έκτοτε δεν έχει συντηρηθεί καθόλου.
 

Best of internet