Δολοφονία Σούζαν Ίτον: «Ήθελα να βρω μία γυναίκα να κάνω σεξ, τη βίασα 3 φορές» (vid)

Gazzetta team
Δολοφονία Σούζαν Ίτον: «Ήθελα να βρω μία γυναίκα να κάνω σεξ, τη βίασα 3 φορές» (vid)
Με απόλυτη ψυχραιμία ο 27χρονος Γιάννης Παρασκάκης παραδέχτηκε στους αστυνομικούς τη δολοφονία της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ίτον, περιγράφοντας πως την παγίδευσε και εξουδετέρωσε την αντίστασή της.

«Γύρισε και με κοίταξε τραυματισμένη στο χώμα, μετά το πρώτο χτύπημα. Θυμάμαι το βλέμμα της. Τότε αποφάσισα να την ξαναπατήσω. Της κόπηκε το αυτί από το δεύτερο “πέρασμα”. Τότε αποφάσισα να την πάω στο καταφύγιο. Τη βίασα τρεις φορές, μετά την πέταξα…», είπε ενώπιον των αστυνομικών ο 27χρονος σύμφωνα με την RealNews.

Με απόλυτη ψυχραιμία και χωρίς να δείχνει ότι έχει μετανιώσει ο Παρασκάκης διηγήθηκε βήμα – βήμα στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Χανίων πώς βασάνισε και σκότωσε την Αμερικανίδα.

«Την είδα γύρω στις 3 το μεσημέρι να τρέχει φορώντας αθλητική φόρμα. Δεν υπήρχε κανείς άλλος στον δρόμο. Ήθελα να βρω μια γυναίκα να κάνω σεξ, γι’ αυτό είχα πάρει το αμάξι και οδηγούσα στον δρόμο. Την αιφνιδίασα χτυπώντας την με το αμάξι. Ήθελα να την ακινητοποιήσω. Όταν έπεσε στο έδαφος ματωμένη, γύρισε και με κοίταξε. Τότε αποφάσισα να την ξαναπατήσω. Έβαλα όπισθεν και οι τροχοί του αυτοκινήτου πέρασαν από πάνω της. Της κόπηκε το αυτί και ούρλιαζε από τον πόνο» ανέφερε με κυνικό τρόπο ο 27χρονος.

Αφού η 60χρονη εγκλωβίστηκε κάτω από τους τροχούς, ο 27χρονος αποφάσισε να την μεταφέρει σε ερημικό σημείο για να την κακοποιήσει σεξουαλικά.

Την τύλιξε με την ομπρέλα και την πέταξε στο γερμανικό καταφύγιο

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε στους αστυνομικούς: «Θυμήθηκα πως είχα στο αμάξι μια ομπρέλα θαλάσσης. Έβγαλα το κάλυμμα και το έστρωσα στο πορτμπαγκάζ για να μη μείνουν αίματα. Την έβαλα μέσα και έριξα και το κομμένο αυτί. Ήταν ζωντανή και πάλευε…».

Ο δράστης του πρωτοφανούς εγκλήματος απομακρύνθηκε από το σημείο και αφού οδήγησε περίπου δέκα χιλιόμετρα έφτασε στο παλιό γερμανικό καταφύγιο. Εκεί πάρκαρε και έβγαλε από το πορτμπαγκάζ την αιμόφυρτη γυναίκα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας αν και βαρύτατα τραυματισμένη η Αμερικανίδα συγκέντρωσε όσες δυνάμεις τις είχαν απομείνει και προσπάθησε να αντισταθεί στον δράστη και να σώσει τη ζωή της.

Ο δολοφόνος ήταν όμως αποφασισμένος να ολοκληρώσει τις αρρωστημένες του σεξουαλικές ορέξεις. «Αντιδρούσε αλλά την κρατούσα γερά. Σχεδόν παλεύαμε και της έσφιγγα τον λαιμό για να την ακινητοποιήσω. Τη βίασα κατά φύση και παρά φύση τρεις φορές. Την έσυρα κοντά στο φρεάτιο και την πέταξα μέσα στην τρύπα. Έριξα πάνω της το κάλυμμα της ομπρέλας και ό,τι σκισμένα ρούχα υπήρχαν γύρω – γύρω».

Τέσσερις ημέρες μετά οι ερασιτέχνες σπηλαιολόγοι ανακάλυψαν το άψυχο σώμα της Σούζαν Ίτον.

Η «συγγνώμη» από τον πατέρα του δολοφόνου

«Συγγνώμη» εκ μέρους του γιου του, που ομολόγησε ότι σκότωσε και βίασε την Αμερικανίδα βιολόγο Σούζαν Ίτον, ζήτησε ο ιερέας πατέρας του.

Ο ίδιος προσπαθεί να διαχειριστεί τα όσα έχουν αποκαλυφθεί τις τελευταίες ημέρες με πρωταγωνιστή το γιο του και παράλληλα να καταφέρει να σταθεί όρθιος, αφού η οικογένεια του Γιάννη Παρασκάκη, είναι και αυτή θύμα του.

Πηγή: reader.gr