Θρίλερ στη Γαύδο: Άφαντος επί 7 ημέρες 50χρονος κατασκηνωτής

Gazzetta team
Άκαρπες έχουν αποδειχθεί οι έρευνες για τον 50χρονο που εξαφανίστηκε πριν μερικές μέρες από τη σκηνή που διέμενε σε παραλία της Γαύδου, ενώ το πιο παράξενο είναι ότι τα ρούχα του βρέθηκαν μέσα στη σκηνή.

Εξακολουθεί να είναι άφαντος ο 50χρονος που εξαφανίστηκε πριν από περίπου μία βδομάδα από τη σκηνή που διέμενε στο νησί της Γαύδου.

Οι έρευνες πλέον για τον εντοπισμό του συνεχίζονται μόνο από την Αστυνομία, καθώς η πυροσβεστική αποχώρησε από το ακριτικό νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος άνδρας που διέμενε τα τελευταία έξι περίπου χρόνια στο νησί είναι Έλληνας, χωρίς να έχει καταγωγή από την Γαύδο.

Το πιο περίεργο είναι ότι στη σκηνή που διέμενε ο άνδρας, σε περιοχή της παραλίας Λαβράκας, βρίσκονται ακόμα τα ρούχα του και άλλα προσωπικά του αντικείμενα.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ο 50χρονος είχε την δυνατότητα να επιβιώνει σε ακραίες καιρικές συνθήκες, καθώς είχε λάβει εξειδικευμένη εκπαίδευση στον στρατό, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι διέμενε για μεγάλο διάστημα σε σκηνή.