Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία της βιολόγου στην Κρήτη (vid)

Gazzetta team
Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία της βιολόγου στην Κρήτη (vid)
Τα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά τη σύλληψη του 27χρονου βοσκού από τα Χανιά, ο οποίος έχει ομολογήσει το αποτρόπαιο έγκλημα

Γιος ιερέα, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, ο 27χρονος από το Μάλεμε των Χανίων έχει σύμφωνα με πληροφορίες ομολογήσει ότι όλα ξεκίνησαν από τη σεξουαλική ορμή που ένιωσε για την Αμερικανίδα βιολόγο.

Λόγω αυτής της ορμής της επιτέθηκε σεξουαλικά, όταν όμως είδε ότι η Σούζαν Ίτον αντιστέκεται τότε την παρέσυρε με το όχημά του, τη μαχαίρωσε, αποπειράθηκε να τη βιάσει και εν τέλει την στραγγάλισε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο καθ’ ομολογία δράστης -που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα- περιέγραψε ότι συνάντησε εν κινήσει με το αυτοκίνητό του, την 60χρονη βιολόγο ενώ έκανε τζόκινγκ, περίπου ένα χιλιόμετρο από τις εγκαταστάσεις της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης.

Όπως διακριβώθηκε κατά την ιατροδικαστική έκθεση ο δράστης παρέσυρε με το αυτοκίνητο την Αμερικανή επιστήμονα, η οποία έπεσε αιμόφυρτη στον δρόμο.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο δολοφόνος πέρασε τουλάχιστον δύο φορές από το σώμα της, με το αυτοκίνητο, κι ενώ ήταν ακόμα εν ζωή ο δράστης την ανασήκωσε και τοποθέτησε το σώμα της στο πορτμπαγκάζ.

Πληροφορίες από την Αστυνομία θέλουν τον δράστη γνωστό... ηδονοβλεψία της περιοχής, ενώ και ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ερεθίστηκε στη θέα της 60χρονης Αμερικανίδας. Τέλος, να σημειώσουμε, ότι ο 27χρονος εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι γνωρίζει άριστα τα πλέον δύσβατα σημεία της περιοχής προκειμένου να κρύψει τη σορό της άτυχης βιολόγου. Ωστόσο, υπέπεσε σε πολλά λάθη που οδήγησαν στη σύλληψη του από τις Αρχές.

Πηγή: reader.gr