Δικογραφία για τις εικόνες ντροπής με το ψάρι στην Χαλκίδα (vid)

Gazzetta team
Δικογραφία για τις εικόνες ντροπής με το ψάρι στην Χαλκίδα (vid)
O σάλος που προκλήθηκε από τις εικόνες με τους λουόμενους να κυνηγούν και τελικά να σκοτώνουν το ψάρι στην Χαλκίδα, προκάλεσε την επέμβαση του Λιμεναρχείου.

Το δρόμο της δικαιοσύνης έχει πάρει πλέον η υπόθεση με το ψάρι στην Χαλκίδα και τους λουόμενους που το κυνηγούσαν και εν τέλει το σκότωσαν.

Ο ντόρος που δημιουργήθηκε από το video που παρουσίασε το eviazoom.gr ήταν τέτοιος που προκάλεσε την επέμβαση του Λιμεναρχείου.

Δόθηκε εντολή και σχηματίστηκε δικογραφία για το περιστατικό και ήδη βρισκόμαστε σε διαδικασία καταθέσεων, ενώ μόλις ολοκληρωθούν αυτές, μαζί με το video θα σταλούν στον αρμόδιο εισαγγελέα για την ποινική αξιολόγηση της υπόθεσης.

Στη γνωστή πλατφόρμα avaaz έχει ξεκινήσει η συλλογή υπογραφών για επιβολή προστίμου κατά παντός υπευθύνου.

«Είναι πια καιρός να σταματήσει η απαίσια τακτική κακοποίησης πλασμάτων στη χώρα μας και να επιβληθεί-αφού αλλιώς δεν γίνεται- ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Ζητάμε την επιβολή προστίμου κακοποίησης ζώου σε όλους όσους συμμετείχαν ή και στον ιδιοκτήτη της παραλίας (αν πρόκειται για ιδιωτικό χώρο) καθώς στο Λιμενικό που φέρεται να ήταν εκεί και δεν επενέβη» αναφέρει μεταξύ άλλων το κείμενο.