Την πήρε ο ύπνος στο ΚΤΕΛ κι όταν ξύπνησε το λεωφορείο ήταν άδειο και κλειδωμένο

Gazzetta team
Την πήρε ο ύπνος στο ΚΤΕΛ κι όταν ξύπνησε το λεωφορείο ήταν άδειο και κλειδωμένο
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Καβάλα, όταν μία επιβάτις του ΚΤΕΛ βρέθηκε κλειδωμένη μέσα στο λεωφορείο, καθώς την είχε πάρει ο ύπνος και κανείς δεν σκέφτηκε να την ξυπνήσει.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής 7 Ιουλίου 2019 όταν μία γυναίκα από την Καβάλα επιβιβάστηκε στο λεωφορείο που εκτελεί το δρομολόγιο των 21:00 από Αθήνα προς την πόλη της Μακεδονίας.

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της διαδρομής, η γυναίκα αποκοιμήθηκε, με το λεωφορείο να φτάνει στον προορισμό του περίπου στις 05:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Μόνον που κανείς, ούτε καν ο οδηγός δεν μπήκε στον κόπο να ελέγξει το όχημα για τυχόν ξεχασμένα αντικείμενα ή… ανθρώπους!

Αποτέλεσμα; Η άτυχη γυναίκα ξύπνησε μέσα στο λεωφορείο λίγο μετά τις 05:30. Το λεωφορείο ήταν σταθμευμένο στο Χαλκερό Καβάλας και οι πόρτες…κλειδωμένες!

Σύμφωνα με το kavalapost.gr, η γυναίκα επικοινώνησε τηλεφωνικά με το ΚΤΕΛ και, λίγη ώρα αργότερα, κατέφθασε ο οδηγός για να της ανοίξει.

Όπως καταγγέλλει η ίδια ο οδηγός την μίλησε απότομα και αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε ευθύνη. Όταν δε, τον παρακάλεσε με ευγενικό τρόπο να τη μεταφέρει μέχρι την Καβάλα, η απάντησή του ήταν «να πάρεις ταξί».

Το πρωί της Τρίτης 9 Ιουλίου 2019 η επιβάτης πήγε στα γραφεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας για να διαμαρτυρηθεί για το γεγονός ότι «ξεχάστηκε» κοιμώμενη μέσα στο λεωφορείο αλλά και για την αντιμετώπιση που της επιφύλαξε ο οδηγός.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, εισέπραξε μία γενικότερη απάθεια από τους ανθρώπους του ΚΤΕΛ και… 15 ευρώ αποζημίωση για την κούρσα του ταξί Χαλκερό - Καβάλα!