Η στιγμή που ασυνείδητος οδηγός χτυπάει 5χρονο στο Κρυονέρι και φεύγει (vid)

Gazzetta team
Η στιγμή που ασυνείδητος οδηγός χτυπάει 5χρονο στο Κρυονέρι και φεύγει (vid)
Οδός Σολωμού στο Κρυονέρι 21:10 το βράδυ της Τρίτης, μία μητέρα με τον 5χρονο γιο της επέστρεφαν στο σπίτι. Διέσχισαν την οδό και στη συμβολή με τη Χρυσοστόμου Σμύρνης, διερχόμενο αυτοκίνητο κτύπησε το μικρό και εξαφανίστηκε αναπτύσοντας ταχήυτητα.

Οπως φαίνεται απ το βίντεο που ακολουθεί, η μητέρα δεν κρατά το μικρό παιδί απ το χέρι το οποίο μάλιστα βρίσκεται από την εξωτερική πλευρά και όχι την εσωτερική, ωστόσο ο ασυνείδητος οδηγός, είναι περίεργο πως δεν είδε το παιδί και τη μητέρα.

Κτυπώντας το ανέπτυξε ταχύτητα και εφυγε και η αστυνομία αναζητά πλέον τον οδηγό του ανοιχτόχρωμου πολυμορφικού αυτοκινήτου. Το παιδί φέρει τραύματα στο πόδι αφού το έπληξε το αριστερό φτερό του αυτοκινήτου.

Η μητέρα του παιδιού είπε στο δελτίο ειδήσεων του OPEN TV, από θέμα- βίντεο που προέκυψε από κάμερα ασφαλείας: «Είχαμε βγει βόλτα με τον μικρό και την ώρα που διασχίζαμε τον δρόμο σε μια στροφή, βλέπω να κατεβαίνει το αμάξι με μεγάλη ταχύτητα και δεν πρόλαβα να αντιδράσω και τον τράβηξα κιόλας και χτύπησε το παιδί». Και συνέχισε:

«Ο οδηγός έφυγε, δεν κατάλαβε τίποτα, δεν μας είδε. Δεν άκουσε το παιδί. Φώναξε την ώρα που το χτύπησε, φώναξα και εγώ την ώρα που τον είδα να έρχεται πάνω μας. Γιατί τρελάθηκα ερχόταν κατά πάνω μας. Φώναξα, μετά φώναζα πολύ ούρλιαζα ο οδηγός δεν σταμάτησε ποτέ. Το παιδί έχει πάθει σοκ. Δεν έχει συνέλθει ακόμη. Φανταστείτε έχει μείνει σημάδι στο σορτσάκι του από τη ρόδα του αυτοκινήτου».