Δολοφονία Γραικού: «Όταν κατάλαβα τι είχα κάνει, πανικοβλήθηκα» (vid)

Gazzetta team
Δολοφονία Γραικού: «Όταν κατάλαβα τι είχα κάνει, πανικοβλήθηκα» (vid)
Στον πανικό που τον κυρίευσε όταν διαπίστωσε ότι ο Δημήτρης Γραικός ήταν νεκρός αποδίδει την μετέπειτα συμπεριφορά του ο 46χρονος καθ' ομολογίαν δράστης του στυγερού εγκλήματος.

Ο έμπορος κρεάτος, στην απολογία του στις Αρχές ισχυρίστηκε ότι δεν είχε διαφορές με το θύμα, ούτε είχε προσχεδιάσει το έγκλημα.

Σύμφωνα με τη Real News της Κυριακής, ο επιχειρηματίας υποστήριξε στην απολογία του ότι μετά τη λογομαχία που είχε με τον Δημήτρη Γραικό, πιάστηκαν στα χέρια, ο άτυχος κτηνοτρόφος έπεσε στο έδαφος και έχασε τη ζωή του.

«Δεν έπρεπε να τον είχα χτυπήσει. Έχω μετανιώσει. Γι' αυτό άλλωστε άλλαξα και εγκατάσταση. Δεν μπορούσα άλλο να αισθάνομαι ότι έχω θάψει τον Δημήτρη εκεί» υποστήριξε στις Αρχές ο καθ' ομολογίαν δράστης.

«Δεν είχα καμία απολύτως διαφορά με τον Γραικό. Δεν υπήρχε ποτέ στο μυαλό μου ούτε υποψία σκέψης να τον σκοτώσω. Δεν είχα λόγο. Ακόμα και όταν μου επιτέθηκε λέγοντας ότι τον ξεγέλασα στη συναλλαγή γιατί ο ίδιος περίμενε περισσότερα χρήματα, νευρίασα αλλά δεν σκέφτηκα να του κάνω κακό» επέμεινε στο σενάριο ότι δεν ήταν οι οικονομικές διαφορές ο λόγος του εγκλήματος.

Μάλιστα υποστήριξε ότι προσπάθησε να επαναφέρει στη ζωή τον άτυχο κτηνοτρόφο ενώ περιγράφει ότι όσο ο Γραικός ήταν αναίσθητος στο γραφείο του έφτασε ένα φορτηγό στην επιχείρηση που διατηρεί ο 46χρονος δράστης: «Βγήκα έξω, προσπάθησα να είμαι ψύχραιμος, έλεγα μέσα μου ότι δεν πεθαίνει ο άνρθωπος τόσο εύκολα. Κατάφερα να διώξω το συντομότερο τον οδηγό και μπήκα πάλι στο γραφείο, έπεσα πάνω του και προσπάθησα απεγνωσμένα να τον επαναφέρω. Κάποια στιγμή πείστηκα πως δεν υπήρχε πλέον ίχνος ζωής».

Ο 46χρονος υποστήριξε πως δεν είχε συνεργούς στο έγκλημα και ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος.

Πηγή: reader.gr