Θρήνος στην Αταλάντη: Δεν τα κατάφερε η 16χρονη Σόνια που είχε τραυματιστεί στο τροχαίο δυστύχημα (vid)

Gazzetta team
Θρήνος στην Αταλάντη: Δεν τα κατάφερε η 16χρονη Σόνια που είχε τραυματιστεί στο τροχαίο δυστύχημα (vid)
Μετά από τριήμερη μάχη που έδωσε για τη ζωή της κατέληξε η 16χρονη Σόνια, που τραυματίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής σε τροχαίο στην Αταλάντη.

Η άτυχη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα της Τετάρτης, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του Star, Κατερίνα Παπακωστοπούλου, η οποία επικοινώνησε με τον διοικητή του νοσοκομείου.

Στο τροχαίο βρήκε ακαριαίο θάνατο ο 21χρονος αδερφός της Σόνιας, Γιώργος, ο οποίος ήταν και ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Η άτυχη κοπέλα νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου, είχε ακρωτηριαστεί στο ένα της πόδι ενώ συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου από κάθε γωνιά της Ελλάδας στην επείγουσα έκκληση της οικογένειας και των φίλων της να δώσουν αίμα για να σωθεί η 16χρονη.

Υπενθυμίζεται ότι τα δύο αδέρφια, που έμεναν στην Αθήνα, βρέθηκαν στο χωριό τους, το Καλαπόδι Λοκρίδας, για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Την Κυριακή, ο Γιώργος ζήτησε το αυτοκίνητο από τον παππού του, για να πάει στην παραλία μαζί με τη Σόνια. Δύο χιλιόμετρα πριν φτάσουν στην Αταλάντη, σε μια στροφή, ο 21χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο έπεσε με σφοδρότητα πάνω στις μπάρες και στη συνέχεια βγήκε εκτός δρόμου.

Πηγή: reader.gr