Επιχείρηση εντοπισμού 20χρονου που εξαφανίστηκε από το βράδυ της Παρασκευής

Gazzetta team
Επιχείρηση εντοπισμού 20χρονου που εξαφανίστηκε από το βράδυ της Παρασκευής
Συναγερμός έχει σημάνει για τον εντοπισμό του 20χρονου φοιτητή Κοσμά Κακούρη, του οποίου τα ίχνη έχουν εξαφανιστεί από το βράδυ της Παρασκευής.

Ο Κοσμάς Κακούρης εξαφανίστηκε από την περιοχή Καβροχώρι του Ηρακλείου που βρίσκεται το σπίτι της οικογένειάς του, απ' όπου έφυγε με τα πόδια και έκτοτε, δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Για την εξαφάνισή του έχουν ενημερωθεί οι αστυνομικές Αρχές, ενώ σχετική ανακοίνωση («Missing Alert») εξέδωσε και το «Χαμόγελο του Παιδιού», μετά από Εισαγγελική Εντολή.

Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», ο 20χρονος φοιτητής έχει ύψος 1,60μ., ζυγίζει 60 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια, ενώ, την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κοντό μπλε σορτσάκι, άσπρο μπλουζάκι, μπλε ζακέτα και πέδιλα.

Σχετική ανάρτηση έχει πραγματοποιήσει και ο κοινωνικός χώρος «Comeet», όπου αναγράφεται και κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας για όποιον γνωρίζει κάτι αναφορικά με την εξαφάνιση του νεαρού:

Ταυτόχρονα, για την εξαφάνισή του έχει εκδοθεί και «Silver Alert» από τη «Γραμμή Ζωής».

Για τον εντοπισμό του 20χρονου έχει στηθεί μεγάλη επιχείρηση στην οποία συμμετέχουν και 3 άνδρες της ΕΜΑΚ, μαζί με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο. Ανάστατοι συμμετέχουν στις έρευνες και αρκετοί εθελοντές αλλά και μεμονωμένοι κάτοικοι της περιοχής, που αναζητούν το νεαρό Κρητικό.

Στις έρευνες συμμετέχει και κλιμάκιο από το «Χαμόγελο του Παιδιού».