Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αττική: Σφοδρή βροχόπτωση και προβλήματα στην κυκλοφορία

Gazzetta team
Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αττική: Σφοδρή βροχόπτωση και προβλήματα στην κυκλοφορία
Έντονη βροχόπτωση πλήττει αυτή την ώρα την Αττική, ενώ σε διάφορες περιοχές πέφτει χαλάζι!

Σε ποτάμια έχουν μετατραπεί οι δρόμοι στα βόρεια προάστια της Αθήνας, καθώς σφοδρή καταιγίδα πλήττει αυτή την ώρα τις περισσότερες περιοχές.

Η μεταστροφή του καιρού ήταν αναμενόμενη και μάλιστα ήδη από το μεσημέρι της Τρίτης, ισχυρή καταιγίδα «χτύπησε» το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με αποτέλεσμα να υπάρξουν μεγάλες καθυστερήσεις στις αφίξεις καθώς επίσης και εκτροπές πτήσεων.

Προβλήματα στις πτήσεις στο Ελευθέριος Βενιζέλος

Ισχυρή καταιγίδα «χτύπησε» το μεσημέρι της Τρίτης το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με αποτέλεσμα να υπάρξουν μεγάλες καθυστερήσεις στις αφίξεις καθώς επίσης και εκτροπές πτήσεων.

Πτήσεις καθυστέρησαν να απογειωθούν και άλλες που ήταν να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο της Αθήνας εξετράπησαν σε άλλα αεροδρόμια. Πτήση της Aegean που ήταν να προσγειωθεί στο Ελευθέριος Βενιζέλος από το Βελιγράδι, τελικά προσγειώθηκε στα Χανιά.

Πτήση της Delta Airlines που ερχόταν από Νέα Υόρκη προσγειώθηκε στην Θεσσαλονίκη. Κάποιες πτήσεις προς την Αθήνα από τοπικά αεροδρόμια ξεκίνησαν με καθυστέρηση περιμένοντας να κοπάσει η κακοκαιρία, όπως η πτήση της Ολυμπιακής από Σαντορίνη. Η πτήση της Etihad Airlines από το Άμπου Ντάμπι προσγειώθηκε στη Ρόδο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες τα αεροσκάφη των περισσότερων πτήσεων θα προσγειωθούν χωρίς προβλήματα αλλά με καθυστέρηση στο αεροδρόμιο της Αθήνας καθώς ο καιρός έχει βελτιωθεί.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με το meteo προβλέπεται απότομη αλλαγή του καιρού, καθώς αναμένονται ισχυρές βροχοπτώσεις ακόμη και χαλάζι.