Καρέ-καρέ η ένταση μεταξύ του εστιάτορα με τα «χρυσά» καλαμαράκια και Γερμανών δημοσιογράφων (vid)

Gazzetta team
Καρέ-καρέ η ένταση μεταξύ του εστιάτορα με τα «χρυσά» καλαμαράκια και Γερμανών δημοσιογράφων (vid)
Οι κάμερες ασφαλείας του εστιατορίου στην Μύκονο κατέγραψαν τη στιγμή της έντασης, μεταξύ του ιδιοκτήτη και των Γερμανών δημοσιογράφων.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, όταν ένα συνεργείο καιδημοσιογράφος της γερμανικής τηλεόρασης επισκέφτηκαν το... φημισμένο στα πέρατα του κόσμου πλέον εστιατόριο στον Πλατύ Γιαλό της Μυκόνου και επιχείρησαν να πάρουν συνέντευξη από τον ιδιοκτήτη του. Τι του έφερε εκεί; Προφανώς τα «χρυσά καλαμαράκια», μία ιδέα όμως που δεν αποδείχτηκε και πολύ καλή καθώς άπαντες βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα να... ανταλλάσουν μηνύσεις.

Όπως έγινε γνωστό, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου κατέθεσε στη μήνυση του ότι παρά το γεγονός ότι αρνήθηκε να μιλήσει στη γερμανική τηλεόραση, ο δημοσιογράφος και το συνεργείο όχι μόνο επέμειναν, αλλά έγιναν και εριστικοί, βρίζοντας τον μάλιστα -όπως υποστηρίζει- στα ελληνικά.

«Είσαι κλέφτης και απατεώνας», φέρονται να του είπαν μπροστά σε ανυποψίαστους πελάτες που εκείνη την ώρα έτρωγαν στο εστιατόριο. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, επιχείρησε να πάει στην αποθήκη του εστιατορίου για να λήξει το συμβάν, αλλά το συνεργείο της γερμανικής τηλεόρασης και ο δημοσιογράφος τον ακολούθησαν κι εκεί.

Κάπως έτσι, κλήθηκε στο σημείο η Αστυνομία με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου να μηνύει τους Γερμανούς για «διατάραξη οικιακής ειρήνης», «εξύβριση» κ.ά., με τον δημοσιογράφο και το συνεργείο να... απαντούν με μήνυση για «ψευδή καταμήνυση». Το αποτέλεσμα ήταν να βρεθούν όλοι για λίγες ώρες στο Α.Τ. Μυκόνου, με τον εισαγγελέα να δίνει εντολή και να αφήνονται όλοι ελεύθεροι.

Πηγή: reader.gr