Εκλογές: Αντιδήμαρχος στη Νάξο... πήρε στο κυνήγι άνθρωπο αντίπαλης παράταξης: Καταγγελία ότι χτύπησε γυναίκα (pics & vid)

Gazzetta team
Εκλογές: Αντιδήμαρχος στη Νάξο... πήρε στο κυνήγι άνθρωπο αντίπαλης παράταξης: Καταγγελία ότι χτύπησε γυναίκα (pics & vid)
Νωρίς το μεσημέρι η Νάξος αναστατώθηκε σε επεισόδιο που είχε πρωταγωνιστεί τον αντιδήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Όπως αναφέρει το naxostimes.gr, γύρω στις 13:30 το μεσημέρι της Παρασκευής ενώ ένας άνδρας και μία γυναίκα της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε» μοίραζαν φυλλάδια στους πολίτες στην περιοχή του Δημαρχείου του νησιού, τους πλησίασε ο κ. Πολυκρέτης και τους επιτέθηκε αρχικά λεκτικά και στη συνέχεια χειροδίκησε στη γυναίκα.

Όπως η ίδια αναφέρει και επιβεβαιώνουν μάρτυρες, ο κ. Πολυκρέτης ενεργώντας βίαια την έπιασε από τα μαλλιά, την πέταξε κάτω στο δρόμο και την έσυρε, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο τόσο για τον τραυματισμό της όσο και για το σοκ που υπέστη.

«Ήταν πολύ βίαιος. Με άρπαξε από τα μαλλιά και με πέταξε κάτω. Εγώ προσπάθησα να βάλω τα χέρια μου να προστατευτώ για να μη χτυπήσω στο κεφάλι…. Αν δεν υπήρχε κόσμος εκεί δεν ξέρω κι εγώ τι θα γινόταν» σημειώνει η γυναίκα.

Στη συνέχεια η γυναίκα προχώρησε σε μήνυση εναντίον του Μανώλη Πολυκρέτη.

Ο αντιδήμαρχος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Μανώλης Πολυκρέτης –όπως ο ίδιος ανέφερε στο naxostimes.gr- μόλις έμαθε σχετικά με τη μήνυση, αυτοβούλως και με τη συνοδεία του δικηγόρου του παρουσιάστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Νάξου όπου συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ στη συνέχεια πέρασε την πόρτα του Εισαγγελέα όπου και απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος.

Αυτούσιο απόσπασμα από τη μήνυση που υποβλήθηκε ενάντια στον κ. Μανώλη Πολυκρέτη.

Πηγή: reader.gr