Αυτοκτονία 14χρονης στο Μοσχάτο: Εξελίξεις για τον ρόλο του 43χρονου ψιλικατζή (vid)

Gazzetta team
Αυτοκτονία 14χρονης στο Μοσχάτο: Εξελίξεις για τον ρόλο του 43χρονου ψιλικατζή (vid)
Καταγγελία και στο Χαμόγελο του Παιδιού είχε γίνει για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 14χρονης που αυτοκτόνησε την Πέμπτη, πέφτοντας στις γραμμές του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Οργάνωσης, ευαισθητοποιημένος πολίτης είχε αναφέρει στην ειδική τηλεφωνική γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056, ότι το νεαρό κορίτσι «είχε ειδωθεί επανειλημμένα να βρίσκεται με τον ενήλικο-περίπου 40 ετών- και να συχνάζει στο κατάστημα ψιλικών που διατηρούσε ο ίδιος στην περιοχή.

Επίσης, σύμφωνα με την αναφορά η ανήλικη κοπέλα είχε ειδωθεί να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο του συγκεκριμένου ατόμου από πλατεία της περιοχής, ενώ ο πολίτης μας ενημέρωσε για δημόσια ανταλλαγή μηνυμάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ του 14χρονου κοριτσιού και του ενήλικα που παρέπεμπαν στην ύπαρξη σχέσης εξάρτησης της ανήλικης και κακοποίησης της από τον συγκεκριμένο ενήλικο άντρα».

Άμεσα, όπως γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης ή παρενόχλησης ανηλίκων, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημέρωσε για την αναφορά την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ελληνικής Αστυνομίας και έφερε σε επικοινωνία τον πολίτη που έκανε την αναφορά με τους αρμόδιους αξιωματικούς για την περαιτέρω διερεύνηση του περιεχομένου της.

Για άλλη μια φορά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώνει ότι αρμόδιοι για κάθε περιστατικό κακοποίησης παιδιού είναι οι Εισαγγελικές και Αστυνομικές Αρχές που οφείλουν να διερευνήσουν την εγκυρότητα των αναφερομένων και να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για την σωματική και ψυχολογική προστασία του ανήλικου παιδιού.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει ήδη θέσει το σύνολο των δομών και των υποστηρικτών υπηρεσιών του στη διάθεση της οικογένειας της ανήλικης. Επίσης, οι Ψυχολόγοι και Κοινωνικοί Λειτουργοί του Οργανισμού βρίσκονται ήδη δίπλα στους μαθητές, γονείς και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου που φοιτούσε η ανήλικη, καθώς και της ευρύτερης περιοχής ώστε να παρασχεθεί ψυχοσυναισθηματική υποστήριξη και οτιδήποτε άλλο χρειαστούν.

Ποινική δίωξη σε βάρος του 43χρονου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο αρμόδιος εισαγγελέας σε βάρος του 43χρονου Δ.Λ., ο οποίος διατηρούσε ερωτική σχέση με την 14χρονη κοπέλα που έδωσε τραγικό τέλος στη ζωής της, το πρωί της Πέμπτης, πέφτοντας στις γραμμές του Ηλεκτρικού στο Μοσχάτο την ώρα που διέρχονταν συρμός.

Ειδικότερα η δίωξη αφορά στα εξής αδικήματα:

  • Αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 14 ετών (κακούργημα)
  • Κατάχρηση σε ασέλγεια (κακούργημα)
  • Πορνογραφία ανηλίκων (πλημμέλημα)

Την ίδια ώρα, συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τη σχέση της αδικοχαμένης κοπέλας με τον 43χρονο άνδρα, ο οποίος φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση και με άλλη μία κοπέλα (σ.σ. ηλικίας 17 ετών) την οποία γνώρισε και αυτή όταν ήταν στην «τρυφερή» ηλικία των 14 ετών.

Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους το κινητό τηλέφωνο του Δ.Λ., στο οποίο βρέθηκαν βίντεο και φωτογραφίες με τις ανήλικες κοπέλες, στοιχεία τα οποία θα περιληφθούν στη δικογραφία που σχηματίζεται. Πέραν τούτου, στο σπίτι του, έχει βρεθεί και πορνογραφικό υλικό με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής να εξετάζουν την προέλευση του.

Ο πατριός χτύπησε τον 43χρονο

Μόλις δύο 24ωρα πριν η 14χρονη μαθήτρια πέσει στις γραμμές του Ηλεκτρικού, η οικογένεια της είχε μάθει για την ερωτική σχέση με τον 43χρονο Δ.Λ. Ο πατριός της κοπέλας έγινε έξαλλος και πήγε στο κατάστημα που διατηρεί στην περιοχή, χτυπώντας τον άσχημα.

Αμέσως μετά, μαζί με τη μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας, πήγαν στη ΓΑΔΑ και ενημέρωσαν του αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, καταγγέλοντας αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανήλικης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι 43χρονος διατηρούσε κατάστημα με ψιλικά στο Μοσχάτο, το οποίο εκμεταλλεύονταν για να γνωρίζει και να προσεγγίζει νεαρά κορίτσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις αρχές του έτους ο Δ.Λ. άρχισε να προσεγγίζει την 14χρονη -που πήγαινε μέχρι τότε ως πελάτισσα στο κατάστημα- και εκμεταλλευόμενος την ευαισθησία της άρχισαν να κάνουν παρέα, να βγαίνουν μαζί, μέχρι που σύναψαν ερωτική σχέση.

Η «βουτιά θανάτου» και το σημείωμα

Τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες 48 ώρες, είχαν ως αποτέλεσμα η 14χρονη μαθήτρια να βυθιστεί στη θλίψη και να κάνει «βουτιά θανάτου» από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο.

Μάλιστα, πάνω της κι ένα σημείωμα με το οποίο απευθύνονταν στον 43χρονο Δ.Λ., το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες έγραφε:

«Δεν προλάβαμε να ζήσουμε το όνειρό μας, μας το χαλάσανε, μου λείπεις πολύ θυμάμαι τις στιγμές μας όλα τα “σ’ αγαπώ” στο βλέμμα σου, στα φιλιά σου και στο υπέροχο χαμόγελό σου. Σου είχα πει κάποτε πως αν δεν ήμασταν για οποιοδήποτε λόγο μαζί θα πέσω από τον έκτο. Δ. μου, πονάω, δεν αντέχω άλλο και δε μπορώ να ζω με τη σκέψη πως εξαιτίας μου θα είσαι φυλακή. Σε ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μου πρόσφερες και την αγάπη που μου χάρισες».

Πηγή: reader.gr