Στη Μύκονο χρέωσαν τουρίστες με 836 ευρώ για μπύρες κι έξι μερίδες... καλαμαράκια (pics)

Gazzetta team
Στη Μύκονο χρέωσαν τουρίστες με 836 ευρώ για μπύρες κι έξι μερίδες... καλαμαράκια (pics)
Μία εξαιρετικά δυσάρεστη έκπληξη περίμενε μία παρέα τουριστών από τις ΗΠΑ, οι οποίοι είχαν επισκεφθεί το «Νησί των Ανέμων» για διακοπές την προηγούμενη εβδομάδα.

Η παρέα των Αμερικανών αποφάσισε να γευματίσει σε παραλιακό εστιατόριο του νησιού, όταν όμως έφτασε η ώρα της πληρωμής, τα χαμόγελα «πάγωσαν», αντικρίζοντας το ύψος του λογαριασμού για το γεύμα που μόλις είχαν ολοκληρώσει.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την απόδειξη που δόθηκε στους Αμερικανούς τουρίστες, η παρέα αναγκάστηκε να πληρώσει 836 ευρώ, όχι όμως για κάποιο εξωτικό κι εκλεκτό έδεσμα ούτε όμως για πανάκριβες σαμπάνιες, αλλά για έξι μερίδες καλαμαράκια κι ισάριθμα ποτήρια τοπικής μπύρας του νησιού των Κυκλάδων.

Αν κάνει κανείς την διαίρεση, θα αντιληφθεί ότι η κάθε μερίδα καλαμαράκια στο συγκεκριμένο κατάστημα κοστολογείται στα 98,5 ευρώ, ενώ το ποτήρι μπύρας φτάνει στα 25 ευρώ.

apodiksi-mykonos-ena

Όπως είναι προφανές, οι τουρίστες μόνο με καλό μάτι δεν είδαν τις τιμές του εστιατορίου στην τοποθεσία Πλατύς Γιαλός, αναρτώντας τις επίμαχες φωτογραφίες από τις αποδείξεις στην σελίδα του καταστήματος στην πλατφόρμα TripAdvisor, κάνοντας λόγο για «αγενές προσωπικό» αλλά και για «αναρτημένων τιμών και καταλόγων», παρακινώντας τους υπόλοιπους επισκέπτες να το αποφύγουν σε περίπτωση που βρεθούν στην Μύκονο.

apodiksi-mykonos-pente

Μάλιστα, κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση στο TripAdvisor, μερικοί ακόμα χρήστες δημοσιοποίησαν τις αποδείξεις πληρωμής από την ίδια επιχείρηση, επισημαίνοντας ότι το τίμημα που κλήθηκαν να καταβάλουν για ένα αναψυκτικό ήταν 15 ευρώ, ενώ στα 10 ευρώ ανερχόταν η τιμή για μία μερίδα τζατζίκι.

apodiksi-mykonos-tria

Φωτογραφία κεντρική: Αρχείου