Καλλιθέα: Πού στρέφονται οι έρευνες για τη δολοφονία της 29χρονης (vid)

Gazzetta team
Καλλιθέα: Πού στρέφονται οι έρευνες για τη δολοφονία της 29χρονης (vid)
Το μυστήριο που καλύπτει τη δολοφονία της 29χρονης από την Γεωργία, που αργά το βράδυ της Τρίτης (14/5) βρέθηκε νεκρή από τη θεία της σε διαμέρισμα 1ου ορόφου επί της οδού Σκοπευτηρίου 24 στην Καλλιθέα, προσπαθούν να διαλευκάνουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής.

Σε αυτή τη φάση, μετά την κατάθεση του πρώην συζύγου της ο οποίος υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση, οι έρευνες εστιάζουν στο στενό συγγενικό και φιλικό περιβάλλον της αδικοχαμένης γυναίκας. Εκτός από τον πρώην σύζυγο της, οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων Κατά Ζωής εξέτασαν τον πατέρα και της θείας της 29χρονης Γεωργιανής. Όσον αφορά τον πρώην σύζυγο της, φέρεται να κατέθεσε πως όλες αυτές τις ημέρες ήταν στην εργασία του και στην συνέχεια στο σπίτι του, καθώς κρατούσε το μεγαλύτερο παιδί τους, που το είχε πάρει για να περάσουν μαζί το Σαββατοκύριακο.

Από τη ΓΑΔΑ θα περάσουν και γείτονες της άτυχης γυναίκας, καθώς οι ένοικοι στην πολυκατοικία της οδού Σκοπευτηρίου ανέφεραν ότι την περασμένη Παρασκευή, έγιναν αυτήκοοι μάρτυρες άγριου καυγά που είχε η μητέρα των δυο ανήλικων παιδιών, με άγνωστο άνδρα μέσα στο διαμέρισμα της. Οι πρώτες μαρτυρίες κάνουν λόγο για πολύ άγριο καυγά, με βρισιές, ουρλιαχτά και σπασίματα, ενώ αίσθηση προκάλεσε η άγνωστη ανδρική φωνή σε πολύ έντονο ύφος.

Να θυμίσουμε, ότι την 29χρονη βρήκε νεκρή γύρω στις 20:30 το βράδυ της Τρίτης μία θεία της που πήγε στο σπίτι μαζί με κλειδαρά, καθώς είχε χάσει τα ίχνη της Γεωργιανής από την Κυριακή. Όπως διαπιστώθηκε από τον ιατροδικαστή, η σορός έφερε ίχνη από στραγγαλισμό στην τραχηλική χώρα, έν προκειμένω στο λαιμό. Ο μηχανισμός του θανάτου της ήταν μία λεπτή γυναικεία ζώνη, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε κάτω από το κρεβάτι της νεκρής. Το σπίτι δεν έφερε ίχνη έρευνας ή παραβίασης, κάτι που υποδηλώνει πως αν μη τι άλλο ο δράστης αμέσως μετά την δολοφονία έφυγε από το διαμέρισμα και κλείδωσε κανονικά.

Πηγή: reader.gr