Αμετανόητος ο Ψαριανός: Επιμένει για το «γκομενάκι» στην Αχτσιόγλου (pics)

Gazzetta team
Αμετανόητος ο Ψαριανός: Επιμένει για το «γκομενάκι» στην Αχτσιόγλου (pics)
Μπορεί να προκάλεσε έντονες αντιδράσεις αποκαλώντας την Έφη Αχτσιόγλου «γκομενάκι», αλλά ο Γρηγόρης Ψαριανός δεν λέει να... κλείσει το στόμα του.

Ο κ. Ψαριανός επανήλθε και δηλώνει πως δεν αποδέχεται τις κατηγορίες.

Μάλιστα θεωρεί πως η Έφη Αχτσιόγλου θα γέλασε με τον τρόπο που ο ίδιος εκφράστηκε αλλά αν η υπουργός Εργασίας το θεωρεί αθλιότητα και υποτιμητικό, τότε «απολογείται και ζητά ταπεινά συγνώμη».

Για να στοιχειοθετήσει τους ισχυρισμούς του δεν διστάζει να αναφέρει πως «σε όλους αρέσουν, νομίζω, εκφράσεις θαυμασμού και με όποιες λέξεις κι αν τον εκφράζεις», ξεχνώντας προφανώς πως οι λέξεις έχουν συγκεκριμένη σημασία και γι αυτό ποικίλουν.

«Αν πεις για κάποιον/κάποια ότι είναι χάλια, φρίκη, ότι δεν βλέπεται, μπορεί να είναι προσβλητικό, ασεβές, ανοίκειο, έτσι; Αν πεις ότι είναι θεός/ά, κούκλος/α, "ωραίο γκομενάκι", "δυνατό κομμάτι", γυναικάρα ή άντρακλας πχ, και άλλα πολλά που ας μ η ν τα παραθέσω καλύτερα (!), είναι προσβολή, σεξισμός και διάφορες τέτοιες αρλούμπες;», συνεχίζει στην ανάρτησή του ο κ. Ψαριανός.

«Η ωραία είναι ωραία, ακόμα κι αν είναι κακή στη δουλειά της, σε όποιο κόμμα κι αν ανήκει και όσο κι αν διαφωνείς κατά τα λοιπά. Και ο ωραίος επίσης. Ο άσχημος και η άσχημη, απ' την άλλη, όσο καλοί ή συμπαθητικοι ή ομοϊδεάτες και αν είναι, παραμένουν "μη όμορφοι" και καλόν είναι μάλιστα να αποφεύγονται οι χαρακτηρισμοί», αναφέρει ο κ. Ψαριανός και κάνει λόγω για απωθημένα κάποιων που του επιτέθηκαν.

Σε μία απέλπιδα προσπάθεια να δικαιολογηθεί, μάλιστα, ισχυρίζεται πως «μία κυρία είπε "ευχαρίστως, σας επιτρέπω να με αποκαλείτε γκομενάρα/άκι, γυναικάρα και όλα τα συναφή και ομόηχα! Μετά χαράς, κανένα πρόβλημα... Άλλα να μη μού λέτε!"».

Ο Γρηγόρης Ψαριανός κλείνει την ανάρτησή του διηγούμενος ένα περιστατικό που συνέβη πριν ένα μήνα όταν μία «ωραιοτάτη δημοσιογράφο, γ.τ.γκ (σ.σ. γ@@ω τα γκομενάκια)» αναφέρθηκε στον ίδιο προσωπικά λέγοντας «έπρεπε να τον γνωρίζατε κάμποσα χρόνια πριν, να βλέπατε τι γκόμενος ήταν και να βλέπατε πόσα κορίτσια τον περιτριγύριζαν» με τον ίδιο να αισθάνεται ναι μεν άβολα αλλά να γελά πολύ. Μάλιστα έκανε και... παραπονάκια λέγοντας της «δηλαδή τώρα άλλαξε το πράγμα; Τόσο χάλια είμαι;».

Στην πρώτη του ανάρτηση ο κ. Ψαριανός είχε αναφέρει για την κυρία Αχτσιόγλου «μ’ αρέσει το γκομενάκι» και «μουτς, μωρό μου».

Λόγω των αντιδράσεων που προκλήθηκαν σχολίασε στη συνέχεια πως χρησιμοποίησε... τρυφερά τον χαρακτηρισμό «γκομενάκι» και απέδωσε το σάλο στην «κορεκτίλα» και τα «αραχνιασμένα κεφάλια».

Πηγή: reader.gr