Κατέληξε η μία από τις γυναίκες που τραυματίστηκαν σε τροχαίο στην Πατησίων

Gazzetta team
Κατέληξε η μία από τις γυναίκες που τραυματίστηκαν σε τροχαίο στην Πατησίων
Έχασε τη μάχη για τη ζωή μία από τις δύο γυναίκες που είχαν τραυματιστεί στο τροχαίο στην Πατησίων.

Η 60χρονη γυναίκα νοσηλευόταν από την Πέμπτη 9 Μαΐου στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ευαγγελισμός με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η 53χρονη Σοφία Ρουπακιά είναι η δεύτερη γυναίκα που τραυματίστηκε στο τροχαίο και νοσηλεύεται με πολλαπλά κατάγματα στον Ευαγγελισμό.

«Δεν θυμάμαι πως βρέθηκα εδώ», δηλώνει μέσα από το νοσοκομείο.

«Είχα βγει έξω να πάω μια βόλτα γιατί έφευγα για την Αγγλία και μετά ξύπνησα εδώ (σ.σ. στο νοσοκομείο) με πόνους και προβλήματα», επισημαίνει.

«Οι γιατροί μου είπαν πως έγινε κάποιο ατύχημα. Μου λένε πως έχω διάφορα κατάγματα και θα μείνω κανένα μήνα. Καλά πάμε σε σχέση με την άλλη κυρία», ανέφερε.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 9:30 την Πέμπτη 9 Μαΐου στη συμβολή των οδών Πατησίων και Μηθύμνης. Οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και ανέβηκε με μεγάλη ταχύτητα στη διαχωριστική νησίδα και καρφώθηκε στο φανάρι, την ώρα που περίμεναν δύο γυναίκες για να περάσουν το δρόμο.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο ισχυρή που οι δύο γυναίκες εκσφενδονίστηκαν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και χτυπήθηκαν από διερχόμενο όχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά.

Πηγή: reader.gr