Υπόθεση Τοπαλούδη: Τι ζήτησε η ανακρίτρια από τον εισαγγελέα; (vid)

Gazzetta team
Υπόθεση Τοπαλούδη: Τι ζήτησε η ανακρίτρια από τον εισαγγελέα; (vid)
Η ανακρίτρια ζήτησε παράταση για να ολοκληρωθεί η υπόθεση της 21χρονης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με το STAR, η δικογραφία ήταν να παραδοθεί στις 28 Μαΐου, μετά την παρέλευση του εξαμήνου.

Η παράταση που ζητήθηκε από την ανακρίτρια δεν έχει προσδιοριστεί επακριβώς, ωστόσο είναι μικρή χρονικά.

Η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση δεν έχει δώσει το παραμικρό στοιχείο για την υπόθεση στους δικηγόρους και έχει ξεκαθαρίσει πως αυτό θα γίνει μόνο όταν ολοκληρωθεί η δικογραφία και να παραδοθεί στον εισαγγελέα.

«Δεν έχουν μάνα αυτοί οι άνθρωποι;»

«Δεν έχουν μάνα αυτοί οι άνθρωποι; Η Ελένη μου δεν πείραξε κανέναν, έκανε τα πάντα για τις φίλες της και καμία δεν της στάθηκε. Το πανεπιστήμιο δεν ήξερε τίποτα για την εξαφάνιση της Ελένης», αναφέρει η κυρία Κούλα Αρμουτίδου, μητέρα της Ελένης.

«Δικαίωση θα υπάρξει όταν η Δικαιοσύνη βάλει ισόβια τους δολοφόνους φυλακή. Όταν λέμε ισόβια, εννοούμε ισόβια. Γιατί όσο υπάρχει ατιμωρησία το έγκλημα θα δίνει και θα παίρνει. Θα αφαιρούν ανθρώπινες ζωές και θα ζούμε σε μια ζούγκλα. Η ζωή του ανθρώπου να μην αποτιμάται σε έξι χρόνια για να αποσυμφορήσουνε τις φυλακές. Θα σκοτώνει, θα βιάζει και θα πετσοκόβει. Η ζωή του παιδιού μου έτσι θα αξίζει έξι μήνες», λέει η κυρία Αρμουτίδου.

«Ξένοι ανάμεσα σε ξένους, μόνοι. Οι υποτιθέμενες φίλες... Εμπιστευόταν τους ανθρώπους... Οι ξένοι πάντα είναι θεατές. Τι θα κάνουνε; Θα νοιαστούν για το δικό σου το πρόβλημα; Πόσο θα νοιαστούν;», αναφέρει η κυρία Κούλα Αρμουτίδου.

Σύμφωνα με μητέρα, η Ελένη εκβιαζόταν με βίντεο και το λάθος της ήταν πως δεν είχε μιλήσει στους γονείς της.

«Ζούσε στον απόλυτο πόνο, το εκβιάζανε το παιδί. Κάθε φορά που έφευγε από τη σχολή πήγαινε βιαστικά γιατί αυτοί ήταν μάλλον έξω από το κτήριο, τους έβλεπε και έτρεχε. Έφτανε στο σπίτι και ήταν λαχανιασμένη. Τη ρωτούσα γιατί και μου έλεγε πως περπατούσε γρήγορα για να κάνει γυμναστική», λέει η κυρία Αρμούτιδου και συμπληρώνει: «Αυτά τα άτομα ήταν μπροστά της. Την είχαν συναντήσει στην Παραλιακή της Ρόδου να κλαίει. Της έστελναν μηνύματα και την εκβίαζαν πως θα τη σκοτώσουν».

Οι γονείς της Ελένης είναι βέβαιοι πως η κόρη τους είχε επικοινωνήσει με τη μητέρα ενός εκ των τριών που φέρονται να συμμετείχαν στον βιασμό και τη βιντεοσκόπηση της.

Σύμφωνα με την κυρία Αρμουτίδου, μετά τη δολοφονία οι φίλες της Ελένης εξαφανίστηκαν. «Τελικά ότι έδωσε από την αγάπη της σε αυτές τις φίλες, την ψυχή της, τη φιλοξενία της.... Ομολογώ πως αυτές οι φίλες με πληγώνουν και με στεναχωρούν σαν μάνα της Ελένης Τοπαλούδη. Δεν είναι οι φίλες που έπρεπε να είναι».

Από την πλευρά του ο πατέρας της Ελένης, Γιάννης Τοπαλούδης, αναφέρει πως μετά τη δολοφονία «ίσως επικρατεί στις φίλες φόβος, ανασφάλεια, ντροπή ενδεχομένως γιατί θα μπορούσαν να μας μιλήσουν και δεν το έκαναν, ενδεχομένως και ενοχές. Όλα αυτά κάνουν τις φίλες της να απομακρυνθούν από εμάς. Το θέμα είναι να καταθέσουν αυτά που γνωρίζουν, όχι μόνο οι φίλες αλλά και όσοι μας έχουν μιλήσει προσωπικά. Είναι δώρο άδωρον να τα λένε σε εμάς και όχι στις Αρχές».

«Η Ελένη έζησε πριγκιπικά, δεν της έλειψε τίποτα. Ο αδερφός της μου λέει πως θα φέρει άλλη Ελένη, αλλά είναι αναντικατάστατη», αναφέρει η κυρία Αρμουτίδου.

Πηγή: reader.gr