«Δεν γνωρίζω τίποτα για το έγκλημα», λέει ο αδελφοκτόνος του Π. Φαλήρου

Gazzetta team
«Δεν γνωρίζω τίποτα για το έγκλημα», λέει ο αδελφοκτόνος του Π. Φαλήρου
Τον... εκνευρισμό των αστυνομικών της Ασφάλειας έχει προκαλέσει ο 52χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία της 53χρονης αδερφή του, την περασμένη Πέμπτη στο Παλαιό Φάληρο.

Μέχρι στιγμής, κατά την προανάκριση, δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς ότι... πουλάει τρέλα, ισχυριζόμενος πως δεν έχει ιδέα για τη δολοφονία της δασκάλας, ούτε φυσικά καμία εμπλοκή. Αυτό, παρότι υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που έχουν καταθέσει στην ΕΛ.ΑΣ. ότι τον είδαν να μαχαιρώνει την 53χρονη αδερφή του και τη συνέχεια να εξαφανίζεται με το Ι.Χ. αυτοκίνητο του.

Σε κάθε περίπτωση, η αίσθηση που αποκομίζουν οι αστυνομικοί είναι ότι ο άνθρωπος αυτός φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, παρότι δεν υπάρχει κάποια επίσημη ιατρική γνωμάτευση.

Όσον αφορά τις ημέρες της εξαφάνισης του, φαίνεται πως βρίσκονταν σε σπίτι στον Κάλαμο μαζί με τον 58χρονο φίλο του, που συνελήφθη κι αυτός το απόγευμα της Δευτέρας στην Καλλιθέα, κατηγορούμενος για υπόθαλψη εγκληματία.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ελπίζουν να «σπάσει» σύντομα ο 52χρονος αδελφοκτόνος, ώστε να μάθουν και τα αίτια της άγριας δολοφονίας στη μέση του δρόμου.

Πηγή: Reader.gr