Κύπρος: Ταυτοποιήθηκε η δεύτερη σορός που βρέθηκε σε πηγάδι στο Μιτσερό (pic)

Gazzetta team
Κύπρος: Ταυτοποιήθηκε η δεύτερη σορός που βρέθηκε σε πηγάδι στο Μιτσερό (pic)
Το θύμα πρόκειται για την Arian Palanas Lozano από τις Φιλιππίνες, την οποία είχε κατονομάσει πως δολοφόνησε και πέταξε στο Μιτσερό ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς.

Στην ταυτοποίηση του 2ου πτώματος που βρέθηκε στο πηγάδι στο Μιτσερό προχώρησαν οι ιατροδικαστικές αρχές στην Κύπρο, μετά και την ομολογία του 35χρονου λοχαγού κατά συρροή δολοφόνου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA από τη νεκροτομή, το θύμα πρόκειται για την Arian Palanas Lozano από τις Φιλιππίνες, την οποία είχε κατονομάσει ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς.

Όπως μεταδίδει ο ιστότοπος philenews.com, συγκεκριμένα, ο «Ορέστης» ομολόγησε στις 20/4 πως γνώρισε την Arian περί τα τέλη Ιουλίου. Όπως κατέθεσε, την μετέφερε στο σπίτι του και αφού έκαναν σεξ, την έπνιξε με tyre raps και αργότερα την πέταξε στο φρεάτιο στο Μιτσερό.

Την γνώρισε, όπως κατέθεσε, μέσω της εφαρμογής Badoo.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της κατάστασης του πτώματος δεν είχε καταστεί εφικτό να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου κατά τη νεκροτομή, ενώ το μόνο που εξήχθη ως συμπέρασμα είναι ότι το πτώμα ανήκει σε γυναίκα ασιατικής καταγωγής.

Πηγή: reader.gr