Υπόθεση Τοπαλούδη: Θα ελέγξουν τους αστυνομικούς που δεν πίστεψαν το βιασμό της

Gazzetta team
Υπόθεση Τοπαλούδη: Θα ελέγξουν τους αστυνομικούς που δεν πίστεψαν το βιασμό της
Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. ελέγχονται οι αστυνομικοί στους οποίους κατήγγειλε η άτυχη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη το βιασμό της και την βιντεοσκόπησή του το 2017 και όπως φαίνεται δεν την πίστεψαν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, ο αστυνομικός, στη Ρόδο, όπου η 21χρονη φοιτήτρια απευθύνθηκε για να καταγγείλει το βιασμό, τη μαγνητοσκόπησή του και τον εκβιασμό από τους δράστες, φέρεται να είπε «Άμα βρεις το βίντεο» να το φέρεις και σε μας να το δούμε».

«Αντί να κάνει τη δουλειά του, έβαλε την Ελένη να κάνει τον αστυνομικό» δήλωσε στη Real News, ο θείος της κοπέλας και δικηγόρος της οικογένειας Ευάγγελος Γκιουγκής.

Την ίδια στιγμή, όπως ο ίδιος αναφέρει, το προφίλ της Ελένης στο Facebook κρύβει σημαντικά στοιχεία για την αποτρόπαια πράξη του βιασμού της και δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν συνομιλίες της με τους βιαστές της.

«Περιμένουμε να ανοίξει το Facebook της Ελένης. Εκεί αναμένεται να αποκαλυφθούν πιθανές συνομιλίες με τους δράστες σε ό,τι αφορά στο γεγονός και στη βιντεοσκόπησή του. Αυτά πιθανότατα έχουν αποτυπωθεί στο Facebook» καταλήγει ο κ. Γκιουγκής.

Τους τρεις δράστες του βιασμού έχει κατονομάσει στην Αστυνομία η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας, Κούλα Τοπαλούδη, ενώ ο πατέρας της Γιάννης από την πρώτη στιγμή μιλούσε για «συγκάλυψη» από την Αστυνομία.

«Η κόρη μου ήθελε να τους ξεσκεπάσει, αλλά δεν την άφησαν κάποιοι να το καταγγείλει. Την απέτρεψαν. Αν αυτοί που ήταν στο αστυνομικό τμήμα γνώριζαν κάποια πρόσωπα ή καταστάσεις ή κάτι άλλο, δεν το ξέρω. Πιστεύω όμως ότι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά για την κόρη μου» είπε ο κ. Τοπαλούδης.

Πηγή: Reader.gr