Φρίκη στο Αίγιο: Νεογέννητο βρέθηκε νεκρό σε κάδο σκουπιδιών, κρατείται η μητέρα

Gazzetta team
Φρίκη στο Αίγιο: Νεογέννητο βρέθηκε νεκρό σε κάδο σκουπιδιών, κρατείται η μητέρα
Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένα νεογέννητο βρέθηκε νεκρό σε κάδο απορριμμάτων - και όπως εικάζεται το πέταξε η 30χρονη μητέρα του - στο συνοικισμό Νικ. Πλαστήρα στο Αίγιο.

Η γυναίκα στη συνέχεια πήγε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο με αιμορραγία, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε ανώνυμη καταγγελία πως η εν λόγω γυναίκα πέταξε το μωρό σε κάδο, ενώ άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής αν το μωρό ήταν ζωντανό όταν το πέταξε στον κάδο.

Αρνείται τις κατηγορίες η γυναίκα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση του νεογέννητου βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό σε κάδο απορριμμάτων του Αιγίου το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με το thebest.gr, η γυναίκα που νοσηλεύεται φρουρούμενη για την υπόθεση, αρνείται ότι η ίδια γέννησε το παιδί και το άφησε στον κάδο απορριμμάτων. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, υποστηρίζει πως απέβαλε.

Η πρώτη ιατροδικαστική εκτίμηση κατέδειξε πως το βρέφος εξέπνευσε Κυριακή ή Δευτέρα.

Για τη διαλεύκανση της υπόθεσης θα γίνει εξέταση DNA ώστε να διαπιστωθεί αν η γυναίκα, που είναι ανύπαντρη, είναι η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στα σκουπίδια.

Το βρέφος εντοπίστηκε σε σάκο στον κάδο απορριμμάτων μετά από έρευνες της αστυνομίας και συνεργείου του Δήμου παρουσία Εισαγγελέα, το πρωί της Πέμπτης.

Το μωρό βρήκε γυναίκα υπάλληλος του Δήμου στον τομέα της Καθαριότητας, στον πάτο του κάδου η οποία στη θέα που αντίκρισε δεν άντεξε και λιποθύμησε.

Πηγή: reader.gr