Oπαδοί της ΑΕΚ εναντίον Χρυσής Αυγής για εκδήλωση στο Κορωπί ανήμερα της 21ης Απριλίου: «Είστε ανεπιθύμητοι» (pic)

Gazzetta team
Oπαδοί της ΑΕΚ εναντίον Χρυσής Αυγής για εκδήλωση στο Κορωπί ανήμερα της 21ης Απριλίου: «Είστε ανεπιθύμητοι» (pic)
Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ένωσης εξέφρασαν την αντίδραση τους ως προς την παρουσία μελών της Χρυσής Αυγής στο Κορωπί, καλώντας σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ερχόμενη Κυριακή.

Η απόφαση της νεοναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής να οργανώσει εκδήλωση στο δημαρχείο Κορωπίου ανήμερα της «μαύρης» επετείου της 21 Απρίλίου, 52 χρόνια μετά την επιβολή της Χούντας των Συνταγματαρχών, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από πολιτικά κόμματα, φορείς, πολίτες αλλά και οργανωμένους οπαδούς.

Έτσι, με ανακοίνωσή του οπαδοί της ΑΕΚ και συγκεκριμένα ο σύνδεσμος της Original στο Μαρκόπουλο εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καλεί όλους τους πολίτες να μην επιτρέψουν την παρουσία χρυσαυγιτών στην περιοχή, επισημαίνοντας ότι «το ναζιστικό μόρφωμα δεν έχει καμία θέση στις γειτονιές μας».

Δήμος Κρωπίας: Καμία άδεια στην «Ελληνική Αυγή» για εκδήλωση στο δημαρχείο

«Δεν έχει δοθεί άδεια από το Δήμο Κρωπίας για την εκδήλωση της περιφερειακής παράταξης «Ελληνική Αυγή» την Κυριακή 21 Απριλίου στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κρωπίας», τονίζει σε ανακοίνωση του ο δήμος με αφορμή δημοσιεύματα και αντιδράσεις για εκδήλωση της παράταξης - ενόψει Περιφερειακών Εκλογών - που φέρεται να έχει εξασφαλίσει την αίθουσα του Αμφιθεάτρου.

Υπήρξε, προσθέτει, προφορικό αίτημα και σημείωση σε άτυπο ημερολόγιο εκδηλώσεων υπηρεσίας του δήμου που όμως δεν τέθηκε εγκαίρως υπόψη του δημάρχου Κρωπίας. Είναι αυτονόητο ότι η αίτηση αυτή δεν εγκρίθηκε. Η Δημοτική Αρχή Κρωπίας είναι ανεξάρτητη. Ως γνωστόν, δεν υποστηρίζεται από κόμματα και δε μετέχει του πολιτικού και επικοινωνιακού σχεδιασμού κομμάτων.