Ρέθυμνο: Σύλληψη δύο ατόμων για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Gazzetta team
Ρέθυμνο: Σύλληψη δύο ατόμων για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών
Συνελήφθησαν, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στο Ρέθυμνο δύο άτομα μετά από συντονισμένες ενέργειες της Αστυνομίας η οποία αξιοποίησε στοιχεία που είχε στη διάθεση της.

Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 44 και 48 ετών οι οποίοι χθες το βράδυ εντοπίστηκαν και σε έρευνα των αστυνομικών, σε επιχείρηση που διατηρούν από κοινού και στην οικία του 44χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: ένα κιλό και τριακόσια είκοσι δύο γραμμάρια κοκαΐνης σε 39 αυτοσχέδιες συσκευασίες, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 100 φυσίγγια, το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών, ναρκωτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, 13 γραμμάρια κάνναβης, και 2 κινητά τηλέφωνα. Κατασχέθηκε επίσης ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, ως μέσο μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, ενώ τους ασκήθηκε δίωξη και για παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ οι δύο άνδρες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ