Νέα απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισης του ηθοποιού που κατηγορείται για το βιασμό ταξιτζή (vid)

Gazzetta team
Νέα απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισης του ηθοποιού που κατηγορείται για το βιασμό ταξιτζή (vid)
«Ξέσπασε» μέσα από τις φυλακές ο ηθοποιός Γιώργος Κάρκας που κατηγορείται για το βιασμό οδηγού ταξί, μετά την δεύτερη απόρριψη αίτησης αποφυλάκισης του.

«Νιώθω οργή και αδικία. Απορρίφθηκε η πρώτη προσφυγή, με θετική πρόταση εισαγγελέα. Μετά το συμβούλιο να απορρίψει την αίτηση αποφυλάκισής μου», είπε ο Γιώργος Κάρκας στο STAR.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το Συμβούλιο των Φυλακών απέρριψε την αίτηση αποφυλάκισης «με λόγους που βασίζονται στο πόρισμα του πρώτου εισαγγελέα που είναι παιδαριώδες και παρεκκλίνει του νόμου. Δεν μπορεί να πατάνε πάνω σε όλες τις παραλείψεις και τον αντιεπαγγελματισμό της αστυνομίας και να δημιουργείται αμφιβολία».

«Αν η αστυνομία εξετάζει μία υπόθεση στην οποία εμπλέκονται ουσίες και λοιπά, κάποιος το παίζει “ωραία κοιμωμένη” και δηλώνει ότι κάποιος ασέλγησε πάνω του και δεν του παίρνουν αίμα αλλά μόνο ούρα, πολύ απλά δεν μπορούμε να πατάμε πάνω στο ότι του πήραν αίμα. Να του έπαιρναν. Το τεκμήριο της αθωότητας είναι νόμος του κράτους από τον Φλεβάρη», είπε.

«Θα πάει αλλιώς το πράγμα γιατί οποιαδήποτε αμφιβολία είναι υπέρ του κατηγορουμένου. Από κει και πέρα σε τέτοια υπόθεση, έχουν βγει καθαρές οι τοξικολογικές εξετάσεις του ταξιτζή και οι εξετάσεις DNA ήταν όλες πεντακάθαρες. Εγώ διακρίνω μία εμμονή για να κατηγορηθώ και οι παραλείψεις της αστυνομίας να οδηγηθούν πάνω μου σαν ενοχή. Δεν πήραν τον καφέ του αυτοκινητιστή καν γιατί ήταν άδειος. Από ένα ποτήρι βρίσκεις με ένα διάλυμα αν έχει ένα ποτήρι ουσίες ή όχι», επεσήμανε.

Πηγή: reader.gr