Βρέθηκε φιάλη με αέριο γέλιου στο σπίτι της φοιτήτριας στο Αιγάλεω: Σατανιστικούς κύκλους «βλέπει» η οικογένεια (vid)

Gazzetta team
Βρέθηκε φιάλη με αέριο γέλιου στο σπίτι της φοιτήτριας στο Αιγάλεω: Σατανιστικούς κύκλους «βλέπει» η οικογένεια (vid)
Για εμπλοκή ομάδας σατανιστών στο θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας από τον Πύργο Ηλείας, που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω, κάνει λόγο η οικογένειας της άτυχης κοπέλας, παρά τις αρχικές εκτιμήσεις των αρχών, σύμφωνα με τις οποίες η φοιτήτρια είχε δώσει η ίδια τέλος στη ζωή της.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδόθηκε από την τηλεοπτική συχνότητα του Σκάι, η οικογένεια της κοπέλας κατέθεσε μήνυση κατ'αγνώστων για ανθρωποκτονία, έχοντας υποψίες ότι δεν πρόκειται περί αυτοκτονίας.

Μάλιστα, η οικογένειά της θεωρεί ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία η οποία σχετίζεται με τον σατανισμό, και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι διερευνάται εάν η 22χρονη είχε σχέσεις με σατανισμό και δολοφονήθηκε στη διάρκεια κάποια σατανιστικής τελετής.

Στη μήνυση κατ' αγνώστων που έχει υποβληθεί, αναφέρεται ότι η φοιτήτρια βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της με περίεργο τρόπο. Συγκεκριμένα, οι γονείς της φοιτήτριας θεωρούν ότι η ημερομηνία που εξέπνευσε το παιδί τους, η 20η Μαρτίου, ήταν η ημέρα της πανσελήνου και η ημέρα της εαρινής ισημερίας, που για τους σατανιστές είναι μία από τις πιο σημαντικές ημερομηνίες και τη γιορτάζουν με τελετές και σεξουαλικά όργια.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με την αστυνομία, η 22χρονη κοπέλα είχε δίπλα της υπήρχε μία φιάλη με αέριο γέλιου, ενώ σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός, ενώ δεν υπήρχαν σημάδια πάλης, αναφέρει το Star.

«Δυστυχώς είναι ένα αέριο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί αρχικά και να προκαλέσει μία ευφορία και μία ευεξία σε ένα άτομο το οποίο το λαμβάνει για αυτούς τους λόγους, όμως σε υψηλότερες συγκεντρώσεις το συγκεκριμένο αέριο μπορεί να προκαλέσει νευροτοξικότητα και ουσιαστικά καρδιακή ανακοπή», εξήγησε ο Πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρίας, Γρηγόρης Λέων.

«Μόνη της έμενε, αλλά που να ξέρεις τα παιδιά με ποιους κάνουν παρέα. Σπούδαζε, φοιτήτρια ήταν, που να ξέρεις με ποιους κάνει παρέα. Δεν μπορείς να τα ξέρεις όλα, ότι σου λένε ξέρεις. Κάποια πράγματα μας προβληματίζουν και προσπαθούμε και εμείς κάτι να βρούμε. Περιμένουμε κάποιες απαντήσεις, κάποια πράγματα. Πήραν τους υπολογιστές, τα πάντα, το τηλέφωνο της κοπέλας, τα στοιχεία που βρήκαν μέσα στο διαμέρισμα», δήλωσε η θεία της άτυχης φοιτήτριας.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση περιμένουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που θα δείξουν από τι τελικά προήλθε ο θάνατος της νεαρής φοιτήτριας.

Πηγή: reader.gr