Κατηγορούμενος για το «ροζ» κύκλωμα: «Καμία κοπέλα με το ζόρι, οι περισσότερες έκαναν τη δουλειά μέσω Instagram και Facebook» (vid)

Gazzetta team
Κατηγορούμενος για το «ροζ» κύκλωμα: «Καμία κοπέλα με το ζόρι, οι περισσότερες έκαναν τη δουλειά μέσω Instagram και Facebook» (vid)
Ο φερόμενος ως... εγκέφαλος του ροζ κυκλώματος αναφέρει πως διευκόλυνε τις κοπέλες που ήδη εκδίδονταν μέσω Facebook και Instagram.

Ο γνωστός φωτογράφος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως δεν εξέδιδε με τη βία τις νεαρές: «Καμία κοπέλα δεν είχα πιέσει. Καμία δεν την είχα βάλει με το ζόρι. Οι περισσότερες κοπέλες κάνουν αυτή τη δουλειά μέσω Facebook και Instagram. Ήταν ήδη εκδιδόμενες!».

«Ήταν ένα site ουσιαστικά που διαφημίζονταν εκεί πέρα. Δεν είναι δηλαδή ότι τις πιάναμε και τις παραπλανούσαμε, είτε τις βαράγαμε και τις βάζαμε με το ζόρι» αναφέρει μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Παράλληλα ισχυρίζεται πως δεν είχε υποσχεθεί σε καμία από τις κοπέλες ότι θα τους έδινε την ευκαιρία να εργαστούν στο μόντελινγκ ή την τηλεόραση και «έλεγα τα πράγματα όπως είναι. Η φτώχεια έχει φέρει αυτό το πράγμα. Οι κοπελίτσες πεινάνε αυτή τη στιγμή! Το βρίσκουν ως διέξοδο!».

«Δεν παίρνουμε κάποιες κοπέλες οι οποίες δεν ξέρουν τι θα κάνουνε και τις στρατολογούμε και τις βάζουμε να κάνουν κάτι το οποίο... Να σου πω, έχω εγώ 40 κοπέλες, αν έχουν προσελκύσει δύο κοπέλες δηλαδή πρέπει να καταστρέψουμε όλο αυτό;», επισημαίνει.

Από την πλευρά τους οι νεαρές έχουν καταγγείλει πως τους έδιναν υποσχέσεις και τις πίεζαν προκειμένου να συνεχίσουν να εργάζονται ως ερωτικοί συνοδοί.

«Του έλεγα ότι φοβάμαι και έφερνε το οικονομικό φυσικά “κοίτα θα βγάζεις 1.000 ευρώ τη μέρα, θα βγάζεις 10.000 ευρώ το μήνα, τι σε νοιάζει, θα κάνεις πλαστικές, θα πάρεις αμάξια, θα κάνεις ότι θες”», λέει 22χρονη, θύμα του κυκλώματος.

Για την ανήλικη που εντοπίστηκε να εργάζεται για λογαριασμό του κυκλώματος ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι αυτή τον παραπλάνησε: «Μου λέει “θέλω να δουλέψω. Κλείνω τα 18 σε λίγο καιρό”. Όταν ήρθε και έκανε την φωτογράφιση δεν είδα ταυτότητα. Ουσιαστικά δεν την αποπλάνησα, αλλά με παραπλάνησε».

Πηγή: reader.gr