Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της επίθεσης σε προσφυγόπουλα στην Κόνιτσα

Gazzetta team
Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της επίθεσης σε προσφυγόπουλα στην Κόνιτσα
Στην ταυτοποίηση τεσσάρων εκ των δραστών, που επιτέθηκαν εναντίον ασυνόδευτων προσφυγόπουλων στην Κόνιτσα Ιωαννίνων την ώρα που έπαιζαν μπάσκετ, προχώρησαν οι διωκτικές αρχές.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, πρόκειται για έναν 30χρονο Έλληνα, ο οποίος είχε κατηγορηθεί και για την επίθεση εναντίον καθηγητή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων αλλά και για τρεις 17χρονους μαθητές του ΕΠΑΛ Κόνιτσας.

Επιπλέον, οι αρχές διεξάγουν έρευνα για την ταυτοποίηση ακόμη ενός ατόμου, που φέρεται να συμμετείχε στην επίθεση, που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ανήλικου πρόσφυγα.

Υπενθυμίζεται, πως οι περίπου πέντε δράστες, έχοντας καλυμμένα με κουκούλες τα πρόσωπά τους και έχοντας ανά χείρας ρόπαλα επιτέθηκαν εναντίον των προσφυγόπουλων, που έπαιζαν μπάσκετ, καταφέρνοντας να τραυματίσουν στο χέρι έναν ανήλικο.

Πλέον, η υπόθεση αναμένεται να περάσει στα χέρια του εισαγγελέα, καθώς η δικογραφία που σχηματίζεται θα υποβληθεί σε λίγες ημέρες, ενώ θεωρείται ότι όλοι οι δράστες ανήκουν στον ακροδεξιό χώρο.