Ο ταξιτζής που έβγαλε την αιμόφυρτη γυναίκα από το αυτοκίνητο, χάνει την άδεια του (vids)

Gazzetta team
Ο ταξιτζής που έβγαλε την αιμόφυρτη γυναίκα από το αυτοκίνητο, χάνει την άδεια του (vids)
Η οργή που προκάλεσε η κίνησή του να βγάλει την αιμόφυρτη γυναίκα από το ταξί του, είχε ως αποτέλεσμα ο αυτοκινητιστής να χάσει την άδεια.

Η κυνική ομολογία του οδηγού ταξί που ήταν παρών στο έγκλημα, την Πέμπτη, στην Λεωφόρο Βουλιαγμένη, οτι ζήτησε από την αιμόφυρτη γυναίκα να βγει από το αυτοκίνητό του, προκάλεσε μεγάλη οργή.

Όχι μόνο στον απλό κόσμο, αλλά και στους συναδέλφους του. Σε τέτοιο σημείο μάλιστα που ο ΣΑΤΑ με ανακοίνωσή του, ζητάει να του αφαιρεθεί η άδεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΑΤΑ

«Το περιστατικό που συνέβη χθες στο Ελληνικό με το θάνατο δύο ανθρώπων μπροστά στα μάτια ενός αυτοκινητιστή ταξί, είναι ενδεικτικό της απάθειας και της ασέβειας με την οποία αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος τον διπλανό του.

Το ΣΑΤΑ καταδικάζει την συμπεριφορά του οδηγού ταξί και την χαρακτηρίζει όχι απλά αντιεπαγγελματική αλλά και απάνθρωπη. Ακόμη κι αν είχε προγραμματισμένη μεταφορά, όφειλε ως άνθρωπος, να βοηθήσει έναν συνάνθρωπό του που είχε ανάγκη.

Σαν διοίκηση, το ελάχιστο που εισηγούμαστε είναι η αφαίρεση της ειδικής του άδειας από το Υπουργείο Μεταφορών και η αποπομπή του από τον κλάδο μας».