Ο πατέρας ρίσκαρε τη ζωή του για να σώσει γυναίκα και παιδί στο Νέο Κόσμο (vid)

Gazzetta team
Ο πατέρας ρίσκαρε τη ζωή του για να σώσει γυναίκα και παιδί στο Νέο Κόσμο (vid)
Ανατριχίλα συνεχίζουν να προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται συνεχώς στο φως σχετικά με την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε στον Νέο Κόσμο, όταν μια 46χρονη μητέρα πέταξε το παιδί της από το μπαλκόνι και μετά αυτοκτόνησε.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας, ο οποίος μέχρι και την τελευταία στιγμή προσπάθησε, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή του να σώσει τη σύζυγο και το παιδί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιοποίησε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, λίγο πριν γίνει το κακό ο πατέρας είχε επιστρέψει στο σπίτι από τη δουλειά του, αλλά δεν μπόρεσε να μπει μέσα στο διαμέρισμα, καθώς η σύζυγός του είχε κλειδώσει από μέσα με σύρτη.

Αμέσως κατάλαβε ότι κάτι κακό συνέβαινε. Έντρομος χτύπησε στο διπλανό διαμέρισμα και βγήκε στο μπαλκόνι του γείτονά του με σκοπό να πηδήξει στο δικό του μπαλκόνι και να προλάβει τη γυναίκα του πριν πετάξει το τεσσάρων ετών κοριτσάκι τους από το μπαλκόνι του πέμπτου ορόφου.

Δεν πρόλαβε όμως. Η σύζυγός του είχε ήδη κάνει πράξη το τραγικό της σχέδιο και σε δευτερόλεπτα ακολούθησε τη μοναχοκόρη της στον θάνατο.

«Δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα η γυναίκα μου»

Ο τραγικός πατέρας φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι η σύζυγός του δεν αντιμετώπιζε κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Υποστήριξε ότι πιθανόν στην εφηβεία της να είχε αντιμετωπίσει κάποιο θέμα, αλλά δεν είχε δώσει κανένα σημάδι ότι της συμβαίνει κάτι ανησυχητικό. Όσο για την κόρη του, φέρεται να είπε πως αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας όταν ήταν μωρό, αλλά πλέον όλα είχαν ξεπεραστεί.

Μάλιστα, όπως είπε, είχαν μιλήσει με τη σύζυγό του την ίδια μέρα μέσω Viber και τίποτα δεν έδειχνε ότι σκέφτεται να κάνει κακό στην ίδια και στο παιδί.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ήταν νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, όταν μια γειτονιά στον Νέο Κόσμο πάγωσε από τρόμο καθώς μια μητέρα πέταξε το τετράχρονο κοριτσάκι της από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας και μετά αυτοκτόνησε.

Μια γυναίκα με τα δυο της παιδιά που περνούσε εκείνη την ώρα από το σημείο προσπάθησε να την αποτρέψει, όμως η 46χρονη είχε πάρει την απόφασή της.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφθασαν άμεσα στο σημείο, προσπάθησαν να σώσουν το παιδί, το οποίο είχε μέχρι εκείνη την στιγμή σφυγμό, όμως δεν κατάφεραν να το σώσουν.