Θύμα του κυκλώματος πορνείας: «Είχαν υλικό στα χέρια τους για να μας απειλήσουν» (vid)

Gazzetta team
Θύμα του κυκλώματος πορνείας: «Είχαν υλικό στα χέρια τους για να μας απειλήσουν» (vid)
H μαρτυρία από θύμα του κυκλώματος που έσπρωχνε γυναίκες στην πορνεία.


Το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 φιλοξένησε ένα θύμα του κυκλώματος. Η κοπέλα περιγράφει τη διάρθρωση της σπείρας και την πίεση για τα ερωτικά ραντεβού.

«Αισθανόμουν πάρα πολύ άσχημη, σαν βρώμικη. Πολλές φορές έκλαιγα. Μου χε τύχει σε ραντεβού να με χτυπάει ο άλλος στο πρόσωπο δυνατά και στο σώμα μου. Φοβόμουν με το θέμα των ναρκωτικών που έπαιζαν σε μεγάλες ποσότητες. Αν σταμάταγα με έπαιρναν οι τηλεφωνήτριες τηλέφωνο. Είχε υλικό στα χέρια του έτσι; Φωτογραφίες που οποιαδήποτε στιγμή διοχετεύονταν παντού. Υπήρχε αυτή η απειλή!»

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του ο φερόμενος ως αρχηγός του κυκλώματος μαστροπείας και άλλοι τρεις συγκατηγορούμενοι του

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή ο θεωρούμενος ως εγκέφαλος και τρία μέλη του κυκλώματος μαστροπείας που εξάρθρωσε πρόσφατα η αστυνομία.

Από τους συνολικά 14 κατηγορούμενους ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν προσωρινά κρατούμενους τους τέσσερις, ενώ οι υπόλοιποι δέκα αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Ο 48χρονος φωτογράφος, θεωρούμενος ως αρχηγός του κυκλώματος, φέρεται κατά την απολογία του να αρνείται πως εκβίαζε νεαρές γυναίκες ώστε να δέχονται ερωτικά ραντεβού με πληρωμή και να υποστηρίζει πως όλες τους γνώριζαν απόλυτα ποια θα ήταν η εργασία τους. Όπως φέρεται να είπε ο 48χρονος: «πριν ξεκινήσουν να εκδίδονται είχαν βγάλει σε μένα γυμνές φωτογραφίες και βίντεο που είχα αναρτήσει σε site με τη ρητή συναίνεσή τους, χωρίς ίχνος παραπλάνησης ή εξαπάτησης όσον αφορά τη δραστηριότητά τους».

Φαίνεται επίσης να υποστήριξε πως «από την πρώτη στιγμή ο σκοπός της εργασίας τους ήταν ξεκάθαρος και στις περισσότερες περιπτώσεις, όπως και σε αυτή της ανήλικης, κανένα από τα φερόμενα ως "θύματα" δεν απαντούσε άμεσα αν δέχεται ή όχι στον τομέα τόσο της (σσ γυμνής) φωτογράφισης όσο και στην πραγματοποίηση στη συνέχεια ερωτικών ραντεβού».

Στην υπόθεση εμπλέκονται 11 ακόμη άτομα που παραμένουν προς το παρόν ασύλληπτα.