Τραγωδία στο Νέο Κόσμο: Το παιδάκι φώναζε «Θέλω τον μπαμπά μου»

Gazzetta team
Τραγωδία στο Νέο Κόσμο: Το παιδάκι φώναζε «Θέλω τον μπαμπά μου»
Μητέρα πέταξε το κοριτσάκι της από τον 5ο όροφο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με αυτόπτη μάρτυρα να περιγράφει τις τελευταίες δραματικές στιγμές του παιδιού.

Μία γυναίκα που περνούσε εκείνη την ώρα από το σημείο με τα δύο της παιδιά, περιγράφει τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε προσπαθώντας να σώσει και τη μητέρα και το παιδί.

«Πέρναγα από κάτω με το παιδί μου και άκουσα φωνές και κλάμα μωρού. Γύρισα το βλέμμα μου πάνω και είδα ότι το κρατούσε έξω από τα κάγκελα» περιγράφει σε ραδιοφωνικό σταθμό η γυναίκα. «Ρώτησα “τι κάνετε εκεί;” δε μου απάντησε, ξαναρώτησα και μου είπε “εσείς τι θέλετε;”. Το μωρό φώναζε “θέλω τον μπαμπά μου”» λέει η μάρτυρας.

«Ξαναρώτησα γιατί κρατούσε το παιδί έξω από τα κάγκελα και μου είπε “βάλτε τα γυαλιά σας δεν το έχω έξω”. Λέω είναι έξω το κορμάκι του παιδιού από τα κάγκελα. Μου είπε όχι και εκείνη την ώρα άφησε το παιδί να πέσει» περιγράφει η γυναίκα, που δυσκολεύεται να περιγράψει τη σκηνή.

«Μέχρι να προστατεύσω τη μικρή μου κόρη για να μη δει τη σκηνή, γύρισα και είδα την ίδια να είναι με το ένα πόδι έξω από τα κάγκελα. Της φώναξα “σε παρακαλώ μην το κάνεις, μην πηδήξεις, πες μου τι μπορώ να κάνω εγώ να σε βοηθήσω” διηγείται με δάκρυα στα μάτια. «Μου είπε δεν μπορείς να κάνεις κάτι εσύ και πήδηξε και αυτή» καταλήγει.

Πηγή: reader.gr