Στο μικροσκόπιο για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη ο άνδρας με την καπαρντίνα και η νεαρή ξανθιά

Gazzetta team
Στο μικροσκόπιο για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη ο άνδρας με την καπαρντίνα και η νεαρή ξανθιά
Στοιχεία για δύο άτομα, τα οποία φέρονται να παρακολουθούσαν τη Δώρα Ζέμπερη κοντά στον τόπο κατοικίας της, αναζητούν οι Αρχές.

Πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας περίπου 35 ετών και μία κοπέλα ηλικίας 25 ετών, την περιγραφή των οποίων έχει δώσει στην ΕΛ.ΑΣ. μία γειτόνισσα της αδικοχαμένης κοπέλας.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της γειτόνισσας, αρχικά της κίνησε την περιέργεια το γεγονός η εμφάνιση του άνδρα, τον οποίο περιγράφει ως ψηλό, λιγνό, με μαύρο μακρύ μαλλί πιασμένο, καθώς φορούσε καπαρντίνα παρότι οι θερμοκρασίες εκείνη την εποχή ήταν ιδιαίτερα υψηλές. Όσον αφορά την κοπέλα, την περιγράφει ως ξανθιά με καρέ μαλλί. Μάλιστα, μετά τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη τα άτομα αυτά εξαφανίστηκαν από την πλατεία Γαλατσίου, όπου σύχναζαν για καιρό.

«Όλη η οικογένεια είμαστε μια γροθιά. Δεν θα αφήσουμε πέτρα να μη σηκώσουμε, προκειμένου να βρεθεί η αλήθεια», επιμένει ο πατέρας της αδικοχαμένης εφοριακού, Κώστας Ζέμπερης, ο οποίος από την πρώτη στιγμή πιστεύει ότι δεν πρόκειται για μία δολοφονία με κίνητρο τη ληστεία.

«Ξεσκονίζουν» τις υποθέσεις που χειρίστηκε η εφοριακός

Γι’ αυτό και οι Αρχές «ξεσκονίζουν» τις υποθέσεις που είχε χειριστεί ως ελέγκτρια - εφοριακός η Δώρα Ζέμπερη. Υποθέσεις εκ των οποίων πολλές κατέληξαν σε βαριά πρόστιμα για εμπλεκόμενες εταιρείες. «Ο πατέρας από την πρώτη στιγμή έλεγε πως η εργασία της Δώρας σχετίζεται με τη δολοφονία. Πρέπει να πω πως δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από κρατούμενο, που υπονοούσε πως κάτι άλλο κρύβεται πίσω από αυτήν την υπόθεση», τονίζει ο δικηγόρος του Κώστα Ζέμπερη, Απόστολος Λύτρας.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι με βάση τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι Αρχές, η νεαρή εφοριακός σε βάρος γνωστής επιχείρησης βεβαίωσε παράβαση με πρόστιμο ύψους 7,5 εκατομμυρίων και σε άλλη βεβαίωσε πρόστιμο άνω των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Πηγή: Reader.gr