Τραγωδία στα Ίσθμια: Πατέρας κρεμάστηκε επειδή θα έχανε από χρέη το σπίτι της οικογένειας

Gazzetta team
Τραγωδία στα Ίσθμια: Πατέρας κρεμάστηκε επειδή θα έχανε από χρέη το σπίτι της οικογένειας
Ένας απεγνωσμένος 56χρονος άνδρας αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του επειδή θα έχανε το σπίτι του.

Στην αυτοκτονία δια απαγχονισμού οδηγήθηκε 56χρονος στην περιοχή των Ισθμίων, επειδή, σύμφωνα με πληροφορίες, κινδύνευε να χάσει το σπίτι του. Το άνδρα βρήκαν κρεμασμένο την Παρασκευή 8 Μαρτίου οι αστυνομικές αρχές.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος Loutraki365.gr , πρόκειται για τον 56χρονο Σ.Δ., συνταξιούχο υπάλληλο της Διώρυγας, ο οποίος αφήνει πίσω του το παιδί και την αδελφή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την προηγούμενη ημέρα ο 56χρονος είχε παραλάβει έγγραφο από δικηγόρο με βάση το οποίο κινδύνευε σοβαρά να χάσει την ιδιοκτησία του σπιτιού του. Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι τον στεναχώρησε βαθύτατα, κάτι που μοιράστηκε με κοντινούς του ανθρώπους το προηγούμενο βράδυ. Κανείς όμως δεν περίμενε ότι θα έφτανε στο απονενοημένο διάβημα και η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία σε όλη την περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 56χρονος άφησε σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση του. Ανάμεσα στα όσα ανέφερε ζητούσε συγνώμη γιατί δεν κατάφερε να κρατήσει το σπίτι της οικογένειας.

Οι φίλοι, γνωστοί και συγγενείς καθώς και ολόκληρη η κοινωνία των Ισθμίων είναι συγκλονισμένοι από την είδηση. Σημειώνεται ότι πολλοί διερχόμενοι οδηγοί είδαν την εικόνα του 56χρονου αυτόχειρα, καθώς το σημείο στο οποίο έβαλε τέλος στην ζωή του ήταν ορατό από τον δρόμο στο οποίο βρίσκεται το σπίτι.

Πηγή: reader.gr