Το μεγάλο «ξεκαθάρισμα» στις φυλακές Κορυδαλλού

Gazzetta team
Το μεγάλο «ξεκαθάρισμα» στις φυλακές Κορυδαλλού
Το νέο μακελειό στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, με έναν νεκρό, έναν νοσηλεύεται στην εντατική και συνολικά 8 τραυματίες, δείχνει ότι έλεγχος εντός του μεγαλύτερου καταστήματος κράτησης της χώρας έχει χαθεί.

Ο 38χρονος ομογενής από την πρώην ΕΣΣΔ Η.Φ., το άτομο που έχασε τη ζωή του μετά την αιματηρή συμπλοκή, είχε προφυλακιστεί με τις κατηγορίες της παράνομης οπλοφορίας και της απόπειρας ληστείας στις 12 Οκτωβρίου 2018.

Πρόκειται για άτομο στο οποίο αποδίδονται και στενές σχέσεις με έναν από τους πιο γνωστούς -εν ζωή- «νονούς» της αθηναϊκής νύχτας, ενώ εμφανίζονταν ως ιδιωτικός υπάλληλος που διέμενε στον Άλιμο. Το όνομα του, μάλιστα, είχε εμπλακεί και σε σημαντικές ποινικές υποθέσεις, ακόμη και «συμβόλαια θανάτου».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμπλοκή ξεκίνησε για ασήμαντη αφορμή με ομάδα Αλβανών κρατουμένων να επιτίθεται με αυτοσχέδια μαχαίρια σε ομάδα ομογενών από την πρώην ΕΣΣΔ κρατουμένων, με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του 38χρονου. Στο κορμί του βρέθηκαν πάρα πολλά χτυπήματα από αιχμηρό αντικείμενο, καθώς επίσης και θλαστικά τραύματα.

Το νέο περιστατικό στις φυλακές Κορυδαλλού έχει προκαλεί έντονο προβληματισμό στο υπουργείο Δικαιοσύνης και στην ΕΛ.ΑΣ., καθώς τίποτα δεν δείχνει ικανό να σταματήσει το «ξεκαθάρισμα» που βρίσκεται σε εξέλιξη εντός των τειχών της φυλακής.

Πηγή: Reader.gr