Δολοφονία Τοπαλούδη: «Δεχόταν τηλεφωνικές απειλές» δείχνουν νέα στοιχεία (vid)

Gazzetta team
Δολοφονία Τοπαλούδη: «Δεχόταν τηλεφωνικές απειλές» δείχνουν νέα στοιχεία (vid)
Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας στις δικαστικές αρχές, η κόρη τους δεχόταν τηλεφωνικές απειλές από δύο νεαρούς με προσωπικές στιγμές της Ελένης Τοπαλούδη.

Ότι η Ελένη Τοπαλούδη δεχόταν απειλητικά μηνύματα από δύο νέα πρόσωπα έναν χρόνο πριν τη δολοφονία της, κατέθεσε σήμερα η μητέρα της στην αρμόδια ανακρίτρια.

Οι δύο νεαροί, σύμφωνα με τη μητέρα της άτυχης φοιτήτριας, είχαν στα χέρια τους βίντεο με προσωπικές στιγμές της Ελένης, που τραβήχτηκε εν αγνοία της. Για το περιστατικό αυτό μάλιστα, είναι γνωστό ότι είχε βρεθεί τότε στο αστυνομικό τμήμα του νησιού για να καταθέσει και να ζητήσει βοήθεια σε περίπτωση που αυτό το βίντεο δημοσιευόταν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι δύο νεαροί κατάγονται από τη Λίνδο και εξετάζεται αν συνδέονται με τους δύο κατηγορούμενους που έχουν ήδη προφυλακιστεί για τη δολοφονία της Ελένης.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας, δήλωσε ότι η φάση της ανάκρισης οδεύει πλέον στο τέλος της και η υπόθεση θα οδηγηθεί σύντομα στις δικαστικές αίθουσες.

Πηγή: reader.gr