Υπόθεση Τοπαλούδη: Η μητέρα ζητά οι υπεύθυνοι να πληρώσουν με τον χειρότερο τρόπο (vid)

Gazzetta team
Υπόθεση Τοπαλούδη: Η μητέρα ζητά οι υπεύθυνοι να πληρώσουν με τον χειρότερο τρόπο (vid)
Η μητέρα της Ελενης Τοπαλούδη αδυνατεί να πιστέψει πως έχασε με τόσο άδικο τρόπο την κόρη της και ζητά να πληρώσουν όσοι φταίνε.


Τι να πει κανείς για τους γονείς της άτυχης φοιτήτριας; Η Ελένη Τοπαλούδη έχασε τη ζωή της στη Ρόδο με τον πιο φρικιαστικό τρόπο και οι γονείς της ψάχνουν δικαιοσύνη.

Η μητέρα της δεν θέλει να ακούσει ξανά για το νησί της Ρόδου και με σπαραγμό ζητά να πληρώσουν οι άνθρωποι που προκάλεσαν το κακό στην κορούλα της.

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη πέταξε το πρωί από Αλεξανδρούπολη με σκοπό να πάει στη Ρόδο μέσω Αθήνας προκειμένου να καταθέσει στον ανακριτή.

Στην κάμερα του Star ανέφερε με δάκρυα στα μάτια: «Είναι φοβερό αυτό που ζω, να μην ζήσει καμία μάνα αυτό που ζω. Να στείλει παιδί για σπουδές και να το πάρει πίσω νεκρό με τον πιο φρικιαστικό τρόπο. Θέλω όλοι οι υπαίτιοι να πληρώσουν με τον χειρότερο τρόπο. Όλοι τους! Με έχουν σκοτώσει. Όλα τα πήρανε, δεν έχω συναισθήματα. Εγώ ζω μόνο γι' αυτή τη στιγμή να τους βάλω όλους μέσα. Να πω σε αυτές τις μάνες. Τέρατα γέννησαν; Δεν τα αγκάλιασαν ποτέ; Δεν τους έδωσαν αγάπη; Δεν τους μίλησαν για τις ιδέες της αγάπης; Δεν θέλω να ξαναδώ μπροστά μου αυτό το νησί», είπε μεταξύ άλλων η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.