Γνωστός παρουσιαστής για το κύκλωμα κοκαΐνης: «Δεν πήρα μια, ούτε ένα ευρώ μέχρι σήμερα»

Gazzetta team
Γνωστός παρουσιαστής για το κύκλωμα κοκαΐνης: «Δεν πήρα μια, ούτε ένα ευρώ μέχρι σήμερα»
Ο γνωστός παρουσιαστής αρνήθηκε ότι είχε κάθε σχέση με το κύκλωμα κοκαΐνης και ανέφερε πως έχει πικρία που μπλέχτηκε σε μία τόσο σοβαρή υπόθεση.

Ο παρουσιαστής ήταν ο πρώτος που κλήθηκε να απολογηθεί ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, όπου διεξάγεται η δίκη.

«Δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Αν γνώριζα οτιδήποτε θα είχα αμέσως αποχωρήσει, από την επιχείρηση, στην οποία ήμουν μέτοχος. Αν είχα ακούσει το παραμικρό θα έλεγα ακαριαία ότι σταματάω και θα έφευγα. Πλέον δεν θα άνοιγα μαγαζί ούτε με τη μητέρα μου» εξήγησε στο δικαστήριο, όπως αναφέρει το ethnos.gr.

Μάλιστα, περιέγραψε ότι η εμπλοκή του με το συγκεκριμένο μαγαζί προέκυψε όταν δέχτηκε την πρόταση από την συνέταιρό του, την εμπιστεύτηκε και δέχτηκε να βάλει εκεί τα χρήματά του.

«Δεν έλαβα ποτέ κέρδη. Μου είχε πει η (γνωστή ηθοποιός) ότι απόσβεση γίνεται στα τρία χρόνια και τότε θα πάρω λεφτά. Δεν πήρα μια, ούτε ένα ευρώ μέχρι σήμερα, αν και είχε καταβάλλει το ποσό των 60.000 ευρώ για να μπω μέτοχος στο εστιατόριο» είπε ο παρουσιαστής, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν είχε καμία ανάμιξη στην οικονομική διαχείριση του καταστήματος.

Η υπόθεση αυτή φαίνεται πως του κόστισε ηθικά και επαγγελματικά, και όπως εξήγησε στο δικαστήριο: «Έχω πικρία από αυτή την ιστορία αλλά δεν είναι για το οικονομικό. Με πείραξε όλο αυτό που έγινε, δεν βρίσκομαι εδώ σήμερα για τα χρήματα που έχασα αλλά για την κατηγορία που αντιμετωπίζω. Βρέθηκα για πρώτη φορά σε φυλλάδες, σε εφημερίδες, δεν παρουσίασα για πρώτη φορά το φεστιβάλ, που παρουσίαζα κάθε χρόνο».

Όπως αναφέρει το ethnos.gr, προς υποστήριξη του παρουσιαστή είχε καταθέσει λίγο νωρίτερα δημοσιογράφος του Alpha, ο οποίος περιέγραψε τον παρουσιαστή ως έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν έπινε ούτε αλκοόλ και ζημιώθηκε από την εμπλοκή του στην υπόθεση αυτή.

«Υπήρχαν ναρκωτικά για προσωπική χρήση» είπε ο βασικός κατηγορούμενος

Κατηγορηματικά αρνητικός ως προς το ενδεχόμενο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών μέσα στο εστιατόριο εμφανίστηκε στην απολογία του και ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος, που υποστήριξε ότι τα ναρκωτικά στο μαγαζί ήταν για προσωπική χρήση. «Το μαγαζί πήγαινε πολύ καλά έρχονταν διάσημοι πολιτικοί και αλλά πρόσωπα, έγινε ξακουστό σε όλη την Ελλάδα, έχει τύχει να κεράσω (σσ: Ναρκωτικά) θαμώνες. Με έπαιρναν τηλέφωνο μου έλεγαν που θα είσαι το βράδυ, τους έλεγα στο μαγαζί και μου έλεγαν πάρε και κάτι να πιούμε(...) δεν το κάναμε έτσι που να γίνεται αντιληπτό δεν ισχύει η κατάθεση που έχει δοθεί στην ανάκριση ότι πήγαινα στα τραπέζια κι έλεγα «αν θέλετε κάποιο ναρκωτικό το έχουμε». Αξίζει να σημειωθεί, ότι αναφέρθηκε στον παρουσιαστή, λέγοντας πως «είναι ο μόνος για τον οποίο κόβω το κεφάλι μου ότι δεν έχει καμία σχέση με ναρκωτικά».

Πηγή: reader.gr, Φωτογραφία: Αρχείου