Τον έψαχναν στην εκπομπή της Νικολούλη κι αυτό έκανε απανωτές διαρρήξεις στην Σύρο

Gazzetta team
Τον έψαχναν στην εκπομπή της Νικολούλη κι αυτό έκανε απανωτές διαρρήξεις στην Σύρο
Με ανατρεπτικό τρόπο γράφτηκε ο επίλογος της αναζήτησης ενός άντρα από τους συγγενείς του στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, με τον 37χρονο να εντοπίζεται στην Σύρο όπου είχε επιδοθεί σε μπαράζ διαρρήξεων καταστημάτων του νησιού.

Η οικογένειά του τον αναζητούσε, είχε δηλώσει την εξαφάνισή του και μάλιστα είχε αποτανθεί στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη προκειμένου να τον βρει, ωστόσο ο 37χρονος Έλληνας συνελήφθη στη Σύρο για διαρρήξεις σε τέσσερις επιχειρήσεις του νησιού.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος Cyclades24.gr, συγγενείς και φίλοι είχαν δηλώσει την εξαφάνισή του, καθώς είχαν ανησυχήσει επειδή δεν έδινε σημεία ζωής. Ωστόσο, εκείνος βρισκόταν στην Σύρο για... «δουλειές».

Ήδη, από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας Ερμούπολης διαπιστώθηκε ότι ο 37χρονος ήταν αυτός που παραβίασε τέσσερις επιχειρήσεις στην Ερμούπολη στο διάστημα από την περασμένη Τετάρτη ως την Παρασκευή.

Στόχος του ήταν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στα οποία εισέβαλε παραβιάζοντας τα παράθυρα. Όμως, δεν βρήκε παρά μόλις 20 ευρώ στο ένα από αυτά.

Επιπλέον, μαζί με έναν συνεργό του που αναζητείται, φέρεται να είχε διαρρήξει ένα απομονωμένο σπίτι από το οποίο άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο δεν είχε μέσα χρήματα αλλά μόνο ένα ακριβό κινητό που οδήγησε στην σύλληψη του δράστη, καθώς οι αστυνομικοί ακολούθησαν το στίγμα του.

Πηγή: reader.gr