Αγωνία για τους αγνοούμενους στην Κρήτη: Βρέθηκε το αυτοκίνητό τους (pics & vids)

Gazzetta team
Αγωνία για τους αγνοούμενους στην Κρήτη: Βρέθηκε το αυτοκίνητό τους (pics & vids)
Μετά από πολύωρες έρευνες οι διασώστες κατάφεραν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο της οικογένειας που αγνοείται στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα εντοπίστηκε περίπου 1-2 χιλιόμετρα από το σημείο όπου είχε γίνει η τελευταία κλήση.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε μέσα στο ποτάμι, σκεπασμένο από λάσπες.

Αγνοούμενοι είναι η 30χρονη Ροδούλα Τσαγκαράκη, ο 29χρονος σύζυγός της Κώστας Γιαννακάκης, η 21χρονη αδερφή της Μαριλένα Τσαγκαράκη και η 58χρονη μητέρα της Μαρίνα Χατζηπανάμου.

Τα ίχνη τους εξαφανίστηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής όταν το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στον Γεροπόταμο Μεσαρας, στο Τυμπάκι.

Οι επιβαίνοντες στο ΙΧ δεν γνώριζαν καλά την περιοχή, αφού είχαν μεταβεί εκεί από τον Άγιο Νικόλαο, το ζευγάρι και από τις Αρχάνες η μητέρα με τη μικρή της κόρη.

Oι αρχές ευελπιστούν ότι έχει πέσει η στάθμη του ποταμού επαρκώς, ώστε να διευκολυνθούν οι έρευνες με τη συνδρομή των δυτών. Όλη τη νύχτα επιχειρούσαν 50 πυροσβέστες με 10 οχήματα στην ξηρά.

Πατέρας αγνοούμενου: Με πήρε τηλέφωνο τελευταία φορά τα μεσάνυχτα

Από το σημείο όπου παρακολουθούσε με αγωνία τις έρευνες εξέφρασε στους δημοσιογράφους χθες το βράδυ την ελπίδα του για ένα αίσιο τέλος αυτής της δραματικής περιπέτειας. «Εγώ επικοινώνησα μαζί τους στις 12 τα μεσάνυχτα για τελευταία φορά», είπε ο πατέρας του 29χρονου, Μανώλης Γιαννακάκης.

Ο ίδιος απάντησε ότι δε γνωρίζει αν οδηγούσε το αυτοκίνητο ο γιος του ή η νύφη του, αφού και οι δύο συνήθιζαν να το οδηγούν ενώ πρόσθεσε ότι λογικά τους ήταν άγνωστη η περιοχή και έτσι έπεσαν θύματα του συγκεκριμένου σημείου-παγίδα, όπου δεν υπήρχε καμία σήμανση επικινδυνότητας. «Δεν ξέρω αν είχαν ξαναέρθει για εκδρομή, αλλά πιστεύω πως σε αυτά τα μέρη είχαν έρθει για πρώτη φορά», είπε ο κ. Γιαννακάκης.

Πηγή: reader.gr